Image default
Fritid

Equator belter: Unge gründere fra Moss med ambisjoner

Equator belter: Skolekameratene Markus Holder og Christian Kilstad fra videregående slo sine hoder sammen og fant ut at de ville satse videre på sin store interesse – mote og design. Etter mange samtaler og leting på nett, fant de ut at tingen å starte med var belter.

Vi har begge en utpreget interesse for mote og design smiler Markus Holder og legger til at den videre utdanningen mest sannsynlig vil ligge i den retningen. Designutvikling og internasjonal handel er områder som er meget interessante nikker de begge.

Hvorfor Equator belter?
De smiler og forteller oss at de var på jakt etter noe som menn hadde bruk for. Det måtte være noe alle menn brukte og til stadighet hadde behov for å fornye. Da valget falt på belter var en av grunnene at dette er en trend som viser at mote og design spiller inn. Etter at de hadde plukket ut produktet de ville satse på var veien lang frem til de i dag kan presentere et produkt de ønsker å lansere under sitt eget merke. Vi vil at alle legger merke til Equator – dette vil bli stort i belteverdenen…… håper Markus og Christian.

Equator beltene produseres i Spania
Det hele startet for litt over ett år siden og det ligger mye hardt arbeid bak det resultatet vi kan vise frem i dag. Markedsføringen ligger i startgropa og nettsiden er på vei opp. Vi håper og tror at folk vil kunne lete seg inn på vår nettbutikk når dette står på trykk.

Beltene som er etter vårt eget design er håndlaget og blir produsert på en fabrikk i Spania. Første sending er allerede kommet til Norge, og nye modeller er under utvikling.

Investering og finansiering
Penger er alltid en faktor som spiller inn når grundere ønsker å satse på sine drømmer. Dette var jo også tilfelle her. Holder forteller at de har en klar plan om at dette skulle de klare på egenhånd, blant annet har jeg solgt bilen min – sier Markus Holder og legger til at de begge har tatt så mange ekstrajobber de har fått tak i og satser disse pengene i prosjektet. Vi har stor tro på vår ide og resultatet mener vi har blitt meget godt. Vi håper jo selvfølgelig at våre fremtidige kunder vil like våre produkter like godt som vi gjør.

Vi synes satstingen til disse gutta er ambisiøs og god. Det er absolutt inne på riktig spor og ønsker de lykke til videre med satsningen på sine Equator belter. 

Ønsker du å sjekke de nærmere ut kan de sjekke deres nettside: www.equatorstore.com

Tekst: Ivar B Johansen
Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Høysesong hos Extra Leker

mortensen

Nerdeportalen – et sted hvor superhelter møtes

mortensen

Vintersykling har kommet for å bli

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy