Image default
Hjem & Fritid

En godtebutikk for hage- og skogsinteresserte

I Varnaveien 41 håper Moss Hagemaskinservice på en hvit jul og masse salg av snøfresere. 

– Det kommer snø i år. Det er jeg sikker på, sier Jozsef Bøhm og smiler.  Eier og daglig leder i Moss Hagemaskinservice er optimistisk, på tross av en varm november måned. For han har innredet butikken med snøfresere fra Honda, Ariens, Stiga og mange flere.

– Vi har nå fått inn en nyhet i butikken. 48 volts snøfreser fra Stiga som er helt ny på markedet. Det er en batteridrevet snøfreser, forteller Bøhm.

Fra snøfres til multimaskin
Selv om det er en snøfreser du i utgangspunktet kjøper, kan batteriet i maskinen benyttes til mer enn ett produkt. Batteriet kan nemlig kombineres med flere produkter i 48 volts-serien til Stiga, som hekksaks, trimmer, løvblåser og motorsag.  – Denne snøfreseren er passende for dem som har en liten gangvei til postkassen, eller andre små områder.

Østfolds største utvalg
For større områder trengs større maskiner. I butikken til Moss Hagemaskinservice er det flere valgmuligheter, og ifølge daglig leder kommer det an på hvor stort område det er ønskelig å frese.

– Vi har alle prisklasser og alle størrelser. Jeg tør å påstå at vi har Østfolds største utvalg av snøfresere. Derfor bør folk komme til oss ved valg av snøfreser. Vi har kunnskapen til å hjelpe deg å velge den modellen som passer deg og dine behov best. I tillegg har vi verksted og service, forteller Bøhm.

Besøk butikken, snø eller ei
– Det kommer alltid snø, så jeg er ikke bekymret. Det er mengden det kommer an på. Jeg kan ikke legge skjul på at det skulle vært ekstra gøy med mye snø, både for butikken sin del og for at det skal bli hvitt og pent ute. Det er gøy med skiføre og å kose seg utendørs. Det er bare trist med sørpe og klin. Jeg håper absolutt på en hvit jul, sier daglig leder.

Hvis det derimot ikke blir særlig snø, er det fortsatt flere grunner til å besøke butikken i Varnaveien.

– Vi har masse forskjellige produkter i butikken. Både til damer og herrer. Dette er en godtebutikk for dem som liker å holde på i hagen eller skog, både amatører og proffe. Det er noe for alle her og vi hjelper deg gjerne finne det du ønsker eller trenger, forteller Bøhm.

Related posts

Scandic Markiser Moss: Våre kunder vil ha solskjerming og le

mortensen

Høyvekta Brukthandel; byens eldste gjenbrukshandler

mortensen

Spesialisten på hvitevarer

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy