Image default
Høyda Konsert

Folkefest i Vingparken 14. August – med DDE & Hobo Train

Det er nå 23 år siden Hobo Train sto på samme scene som DDE i Moss. På utescenen på «Elmers» i 1998 laget de to bandene et forrykende show som var en snakkis blant tilhengere i lang tid. 

Nå er det igjen duket for en god blanding av country-rock toner fra denne gjengen. Med 3 stemt vokal og Nashville-toner fra Hobo Train-gjengen sørger de nok for god stemning før DDE står klare til å entre scenen.

Jo da, det går likar no!
D.D.E. ser frem til en sommer med om ikke helt normal aktivitet, så i alle fall med noen konserter. Fjorårets turné forsvant som for alle andre artister, i korona-tåka. Siden har kulturlivet levd i en slags jo-jo tilværelse hvor stimuleringsmidler har sørget for fine opplevelser for 200, eller 10, eller noe midt imellom, alt etter smitteutbrudd, tiltak eller nedstenginger.

Men, det går heldigvis likar no! Med vaksinering på høygir og stadig mindre tiltak, skal vi sakte, men sikkert tilbake til en form for normalitet. Det åpner for sommerkonserter med D.D.E., så tett og svett som Nakstad og Høie tillater det, på et utvalg steder Raja og Kulturrådet gir en hjelpende hånd.

Begrensningene har vært mange, men det er heldigvis ingen tiltak mot spilleglede og et nesten usømmelig antall hiter. Tåka letter, og D.D.E. tror til og med at det kanskje kan bli tillatt med allsang igjen! 

Jo da, det går likar no – lørdag 14. august kommer allsangen til Moss!

Billetter
Med kun et begrenset antall billetter igjen er det smart å sette fart mot Ticketmaster å sikre seg rett til inngang. Det snakkes om områdekohorter, slik at vi kan ivareta de til enhver gjeldene smittevernregler. 

Meldingene fra artistene er udelt positive og de gleder seg vanvittig til å møte «mossepublikumet» igjen. Med «stinn brakke» i Vingparken der alle stemmer i «det går likar no’» vil nok allsangen kunne høres over hele Moss. 

For synge, det kan vi jo i Moss!!

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: pressebilder

Related posts

Suksess med «unormale priser»

mortensen

Kjellerbrønnen på Carlsminde

mortensen

Moss Billakkering: Går inn i jubileumsåret med en høy andel av «girlpower»

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy