Image default
Rygge Storsenter

Bli med på damenes hengekøyetur 2. oktober på Nes, Jeløy

Hengekøyesalget de to siste årene har virkelig eksplodert. Det er mange som velger denne formen for ferie -og helgeturer. Ikke alle er like kjent med bruken, og betjeningen hos Sport Outlet i Rygge Storsenter har forklart og instruert etter beste evne. Et spørsmål sto dog igjen: Hvor er det trygt for enslige kvinner å overnatte?

Da denne problemstillingen ble lagt frem i lunch rommet, ble det mange fine forslag om turer i øst og vest – forteller Beate Ellefsen. Dette endte opp i: Hvorfor kan ikke vi arrangere en damens hengekøyetur?

Snøballen rullet
Dette tok de til seg og Dorte Beate Ellefsen var ikke sen om å utvikle ideen. Sammen med et par av jentene i butikken, forsket de litt i nærmiljøet. Resultatet ble Damenes hengekøyetur til Sørstranda på Nes, Jeløya. Her er det plass til mange – smiler Beate Ellefsen. Vi skal sørge for at forholdene ligger til rette med hensyn til griller og plasser å henge opp hengekøya. 

Det damene selv må ta med seg: er sitt eget utstyr, mat og drikke samt en masse godt humør.

Full fart den 2. Oktober
Vi regner med at denne eventen vil finne sted den 2. oktober. Med allerede seks påmeldte, kan vi nok regne med at maksantallet som det er plass til, vil fylles opp rimelig fort. Her er det bare å slå til – smiler Ellefsen. Med så mange damer i alle aldre hengende i trærne, bare må det bli mye moro. 

Vi har påmeldingsliste i butikken Sport Outlet på Rygge Storsenter. Kom innom og meld deg på så snart du kan. Mangler du hengekøye, har vi køyer i flere prisklasser i butikken – smiler en opprømt Dorte Beate Ellefsen stort.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

AlfaWiz Moss er noe for seg selv

mortensen

Barnas hus – på Rygge Storsenter: En helt «ny» butikk

mortensen

Herreavdelingen i Undertøyskuffen på Rygge Storsenter

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy