Image default
Rygge Storsenter Ukategorisert

Mix Rygge Storsenter; Softis om vinteren er undervurdert

Selv om kuldegradene ute løper både opp og ned, er det ikke til hinder for at kundene til MIX kiosken spør etter softis. Vi må holde maskinen i gang hele året – forteller Lasse Phøner

Softis har blitt en helårsvare – smiler Phøner og tapper opp et nytt beger med den deilige myke isen. Denne gangen ville kunden ha en smakfull topping, og gikk for en finhakket nøtteblanding. 

Tidligere var det vanlig at ismaskinen fikk hvile når kuldegradene meldte sin ankomst – sier Lasse Phøner som er eier og daglig leder i MIX kiosken på Rygge Storsenter. Han medgir nok at beliggenheten inne på senteret er en medvirkende årsak til at softissalget har fortsatt utover i de naturlige vintermåneder. Mange av kundene liker å kombinere utfyllingen av sine spill-kuponger med en deilig softis. Andre tar bare en liten time-out, setter seg ned med en softis og titter på myldret av mennesker som vandrer forbi. 

Beliggenheten ved den travleste inngangen er nok av betydning – mener Phøner som tidligere hadde plass på nordsiden av senteret. Det var nok mye folk der også, men på denne siden er det trafikken til og fra OBS vi nyter godt av.

MIX kiosken i Rygge Storsenter har vært på senteret siden åpningen i 2007. Med mange faste gode kunder, er det trivelige arbeidsdager for de fire ansatte – forteller Lasse Phøner. Vi har en stabil omsetning av tipping, lotto og hestespill. I tillegg har vi alle de tradisjonelle kioskvarene med pølser, hamburgere og alle tilbehør du kan drømme om. 

– Samt softis om vinteren? – spør vi…….jada smiler Phøner – softis hele året.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

La Høyda og omegn få utvikle seg videre!

mortensen

CoopObs Rygge: – pant hele posen på en gang

mortensen

Reåpning av Obs! på Rygge Storsenter

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy