Image default
Mat & Drikke Nytt på Høyda

Kråkene flyr høyt hos Johnny på Varnaveien Mineralvann

Det er ikke bare interiør og klesbutikkene som kan skilte med nye og spennende produkter nå i høstmånedene. 

Det kan også innehaver Johnny Arnesen hos Varnaveien Mineralvann AS. Han kan i tillegg skryte av at de er lokale og faktisk smaker godt.

Lokale produkter har så godt som alltid blitt høyt verdsatt av Varnaveien Mineralvanns kunder. I disse dager kan Arnesen by på flere kortreiste godsaker. Fra Skarre Brygghus og bryggerisjef Magnus Ruud kommer det nemlig to godbiter. Det ene er en Kråkebrus i en knæsj rosa farge og den andre er pils som selvfølgelig har fått navnet Kråkepils. Begge lansert i forbindelse med Moss bys kommende 300 års jubileum. 

I tillegg til disse kan Arnesen og hans medsammensvorne i disse dager også friste med Moss Oktober øl. Den kom ut for første gang i fjor og salget tok helt av. I løpet av de første to ukene var samtlige flasker revet bort og det har nå Arnesen tatt konsekvensen av. I år har han bestilt inn fire ganger så mye og håper at det skal holde ut hele måneden.

Den siste lokale nyheten hos Varnaveien Mineralvann kommer fra Råde. Den er det Raa Brewing Company som står bak. Dette er faktisk bryggeriets første pils og Arnesen har god tro på at den vil slå an slik de andre ølene fra bryggeriet har gjort.

I månedsskiftet oktober/november kan også innehaveren av øl og mineralvannutsalget i Varnaveien friste kundene med to nye lokale varianter. Da kommer selvfølgelig juleølet fra Moss og i tillegg kommer det et jubileumsøl. 

Dette blir en amber ale og den håper og tror Arnesen at vil bli en salgssuksess. Derfor har han nå i første omgang lagt inn en bestilling på hele 5000 flasker. Det er altså nok å glede seg til i tiden fremover for de som er glad i kortreist glede, enten det kommer i fast eller flytende form.

Tekst: Petter Andresen
Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Bajazzo på Høyda feirer 30 år

mortensen

Tiki Tilhengere: Flytter fra Fredrikstad til Høyda

mortensen

Pensjonert språkmann tegner tegneserier – i den gamle Skofabrikken

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy