Image default
Fritid

Caravelle-Tours – reisebyrået som passer for alle

Pandemien har gjort oss mer kreative og oppfinnsomme – smiler Lasse Bakke som er eier av Caravelle-Tours. Dette er et reisebyrå med ambisjoner om å fortsette med sine attraktive turer til nært og fjernt. Med solid støtte og hjelp fra Moss Kommune og noen av sine mange kunder, har de holdt hodet over vannet gjennom denne krevende tiden.

Vi har startet opp med reiser og turer igjen – forteller Bakke og viser opp sin fyldige hjemmeside med reiser til inn og utland. Planleggingen har foregått for fullt under pandemien, og med mange supre tilbakemeldinger fra sine kunder, har de kunnet skreddersy tilbudene. Nå skulle det være tilbud som dekker de mange ulike ønsker og interesser.

Førjulstur til Granavollen
Den nærmeste aktiviteten er en tur for å besøke førjulsmarkedet på Granavollen. Her ligger det inne et rikt program med mange små besøk og opplevelser rundt Gran. Det nevnes Glasslåven, Kirkene og Bygdekvinnelaget for å ta med noe fra programmet. For å se fullt program anbefales en snartitt på Caravelletours.no. Her står oppført et tettpakket program fra avreise til hjemkomst rundt klokken 16 samme dag.

På denne siden vil du også kunne finne mange turer som finner sted på nyåret. Ett av dem er en dagstur til Munch museet med omvisning. Her vil nok bussen fylles raskt med tanke på det nye flotte bygget som nettopp har åpnet. 

Mange populære og spennende turer på programmet – sier Bakke og legger til at han virkelig ser frem til et reiseår uten restriksjoner og nedslående regler. Her går vi på med friskt mot og gleder oss til å møte nye og gamle reise-venner igjen.

Hvem er Caravelle-Tours?
Vi retter spørsmålet til Daglig leder Lasse Bakke. Han smiler og forteller at han også er reiseleder, administrasjon og vaktmester i selskapet. Med en liten effektiv stab som meg er det lettere å kunne sørge for at de fleste synes det er fint å reise med oss. Bakke forteller at Caravelle-Tours skreddersyr unike opplegg etter ønsker og behov. Han legger opp slik at du får en vellykket gruppe- eller bedriftsreise, eller om du er alene og gjerne vil ha noen likestilte å reise sammen med. Sammen velger vi en riktig destinasjon, med de beste verktøyene for å oppnå arrangementets målsetting.

Vi vet at et vellykket arrangement avhenger av godt samarbeid, med dyktige underleverandører i kulissene. Caravelle-Tours jobber direkte med utvalgte Buss-selskap, flyselskap, hoteller, agenter, restauranter og lignende.

Gjennom mange års erfaring og våre gjesters tilbakemeldinger, vet vi hva vi bør velge av studieturer, firmatur og gruppereiser – avslutter Lasse Bakke.

Reiselysten virker å være på topp etter et par års hvile – sier Bakke og sier han gleder seg til mange fine turer med blide, reisende gjester. Velkommen til et flott reiseår – smiler den daglige lederen for Caravelle-Tours.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Disse gutta samler på kommunetopper

mortensen

– Drømmen er å en dag kunne utgi en vinylplate

mortensen

Sport1 Rygge Storsenter; Vil du sykle i «medvind?»

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy