Image default
Bil

25 -26. november 2021: Yrkesbildager hos Moss To-Takt

Moss Totakt slår et slag for yrkesbiler den 25 -26. november 2021. Fra klokken 0900 til 1800 på kvelden vil de ha en stor varebilsamling utstilt i de nye flotte lokalene i Varnaveien. Det vil være ekspertise og kunnskap tilstede for rådgivning og informering om hva som er den mest lønnsomme måten ditt firma kan løse sitt bilbehov.

Nestoren Rolf Utne smiler stort da han forteller om denne satsningen på yrkesbilinformasjon. Han minner om at det er ikke bare varebiler som kommer inn under nyttekjøretøy. Mange har behov for «vanlige» biler for å utføre sitt daglige transportbehov. Vi har løsninger som passer for alle – legger Utne til.

Gode avtaler

Det er vel få i Moss som kan vise til lenger erfaring og kompetansenivå som nevnte Utne. Moss Totakt har tatt høyde for dette og sørget for at han fortsatt er i deres rekker, hvor han daglig øser ut av sine erfaringer til øvrige ansatte i konsernet. 

Jeg vil, sammen med de andre selgerne i nyttekjøretøyavdelingen, være tilstede begge dager – smiler bilmannen og regner med at han vil kunne gi noen bedriftseiere nyttige råd om bilbruk. Dette er like viktig både for dem og oss at firmaenes bilhold blir så bærekraftig som mulig. I bunnen her vil det ligge gode avtaler på kjøp og eventuell leasing. Vi vil også kunne gi verdifull informasjon om langsiktige avtaler om fordelaktige gjenkjøp og innbytte etter bruksperioden.

Innredning og tilpasning

Hos Moss Totakt har de gode avtaler om levering av varebilinnredninger og muligheter for spesialtilpasning av innredning til de ulike kjøretøyene for den aktuelle yrkesgruppe. Under våre Yrkesbildager vil vi ha en del av mulighetene utstilt i våre lokaler og ha informasjon tilgjengelig, slik at spørsmål og tilpasning til nettopp din bruk kan får direkte svar.

Prøve kjøring

Det vil selvfølgelig bli tilrettelagt for prøve kjøring av de ulike modellene vi kan levere. Dette omfatter de fleste av våre varebiltyper og pickuper. Vi vil ha klare den nye Izuzu D-Max Picup, Maxus E-deliver og Euniq, Renault Express og Master samt Trafic og Kangoo Maxi.

Moss Totakt vil også være tilgjengelig for å kunne gi råd om bilskatt, avskrivninger og egnede finansløsninger. Muligheten for taksering vil også tilbys, samt et uforpliktende tilbud på bilbruk over lenger eller kortere tid.

Merk av disse to dagene hvis du har et stort eller lite firma som har behov en billøsning. Her er muligheten til å få den hjelpen du trenger, for å ta en riktig avgjørelse for nettopp ditt firma – avslutter Rolf Utne.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

15 års jubileum på Øre Bilistsenter

mortensen

En Ferrari-entusiast utenom det vanlige

mortensen

Har funnet tilbake til gleden og tryggheten bak rattet

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy