Image default
Nytt på Høyda

Undertøyskuffen flytter!

13. oktober blir det stor åpningsfest i Varnaveien 35.

Ved siden av Vicky West i Varnaveien 35 vil Undertøyskuffen AS åpne sin nye store og velfylte butikk. Her vil vi få mye plass å boltre oss på – mener eier Jeanine Myhr, og forteller om bankens tidligere lokale som nå blir pusset opp og tilpasset ny bruk. Vi gleder oss til å kunne få vist frem alle våre flotte produkter i romslige lokaler.

Ved innflytting i Varnaveien 35 vil vi kunne kalle oss Norges største spesialforretning for dameundertøy – smiler Myhr. Dette er et mål vi er meget stolte av å ha nådd i løpet av bare ni års drift. Vi har jobbet hardt og våre medarbeidere er alle meget dedikerte og kunnskapsrike, noe som gir utslag i at kundene stadig vender tilbake.

Destinasjonsbutikk
Vi fortsetter å være driftige – forteller Myhr og mener at målet som destinasjonsbutikk absolutt er innenfor rekkevidde. Målet er at vår butikk skal kunne fylle et behov som kundene er villige til å bruke en fridag til å reise for å dekke. For eksempel som Ikea eller kanskje Gekås i Ullared. Undertøy er jo ikke noe man kjøper hver dag – mener Myhr så mange kunder er nok villige til å reise litt for å finne undertøyet mange snakker om.

Ny kolleksjon
Med større plass vil det også bli implementert ett nytt segment i en annen prisklasse. Med dette håper vi å rekke frem til en bredere kundegruppe.

Det vil i den nye butikken bli satt av en fast plass til tilbudsvarer som vil rullere jevnt. Her kan kundene finne mange kupp i sin leting etter det perfekte undertøy.

Større herreavdeling
Myhr mener at også menn kan glede seg til flyttingen. Det er satt av betydelig større plass til vår nye herreavdeling – smiler hun. Vi regner nå at tålmodigheten til de ventende menn vil strekke seg noe lenger, når de har mer å se på som faller i deres smak. Sannsynligvis vil de også fristes til egne innkjøp.

Innsydde proteselommer
Undertøyskuffen AS har lenge hatt sin spesialkolleksjon av brystholdere til kreftopererte. Dette har vi tatt et skritt videre – forteller Myhr og viser til skreddertilpasset bh for kreftopererte hvor det blir sydd inn spesialtilpassede lommer til den brystprotesen den enkelte har. Vi har avtale med profesjonelle skreddere som løser alle de forespørsler vi måtte få på dette området. Avtal gjerne tid, så sørger vi for en til en samtaler om dette – legger hun til.

Myhr og alle hennes medarbeidere gleder seg nå til flyttingen, og åpningen er planlagt med stor festivitas på nettopp ni årsdagen fra de åpnet Undertøyskuffen AS. Det vil bli en super åpningsfest med enkel serving, give-aways og konkurranser. 

13. oktober 2022 klokken 10.00 åpner Undertøyskuffens nye butikk i Varnaveien 35 i Moss.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Caravelle-Tours – et reisebyrå som elsker utfordringer

mortensen

Fotojakt på Høyda med premier for 29.000,-

mortensen

PS Press Reklame: – Føler at jeg får lov til å stå på egne ben

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy