Image default
Nytt på Høyda

«Take off» med Unum Media på Høyda

Drone- og videoentusiasten Johannes Mwila Unum (29) blåser nytt liv i sin gamle bedrift Unum Media og satser for fullt i nytt lokale på Høyda. Der havner han under samme tak som PS Digital, som blir 29-åringens nærmeste samarbeidspartner.

Mossingen har holdt på med droneflyvning i mange år og produsert innhold for bedrifter i mange ulike bransjer på Østlandet. I løpet av det siste året har samarbeidet med PS Digital tilspisset seg, hvor det har blitt levert digitalt innhold til næringslivet og flere lokale id-rettslag.

Droneentusiast
Nå skal de sammen styrke tilbudet med både stillbilder, videoproduksjon og generell oppfølging for bedrifter i sosiale medier.

– Jeg ser virkelig fram til å jobbe enda tettere med PS Digital gjennom mitt eget firma Unum Media. Vi har det moro på jobb, noe jeg synes resultatene også bærer preg av. Vi er opptatt av å skape innhold som bedriftene kan være stolt av og som representerer dem på en god måte. Effektivitet, profesjonalitet og kreativitet er tre nøkkelord for oss, sier Unum, som ikke legger skjul på hvorfor drone har blitt en av hans største interesser:

– Det skaper en egen opplevelse. Det å se ting fra fugleperspektiv er spesielt. I tillegg er det spennende å filme mens man flyr, og måten man kan eksprimentere med vinkler og hastighet, fortsetter han.

Satsingen på egen bedrift på Høyda passer også fint til hans egen situasjon.

– Jeg har nettopp flyttet til Gartneriet på Høyda sammen med min samboer og trives vel-dig godt. Området er veldig fint og jeg ser fram til å satse her, smiler han.

Naturlig samarbeid
PS Digital startet opp i desember i fjor og nærmer seg altså ett år. Oppdragsmengden har stadig økt, noe som har ført til at Johannes Mwila Unum stadig har blitt hentet inn for enkeltoppdrag. Nå blir det en helt annen forutsigbarhet.

– Allerede nå er det booket inn mange store prosjekter sammen med PS Digital. Med mange av kundene har vi avtaler som strekker seg over ett år, noe som gir forutsigbarhet og solid oppfølging. Det ser allerede veldig lovende ut for 2022, forteller han.

Digital innholdsprodusent i PS Digital, Joakim Bekkåsen, ser på samarbeidet som en nødvendighet.

– Det er økende forespørsel etter videoproduksjon, hvor drone også er attraktivt. Et tettere samarbeid med Johannes gjør at vi kan fortsette å vokse. For oss er det superviktig at bedriftene blir fulgt godt opp, at de føler seg ivaretatt og får vist seg fram i sosiale medier. Samarbeidet med Johannes kommer til å gi oss et stort nytt løft, sier Bekkåsen.

Siv Holder kaster seg også på og ser fram til tiden som kommer. Selv er hun innholds-produsent og har hovedansvaret for salg.

– Det er først opp fremst hyggelig å jobbe med Johannes. Han er profesjonell og er et talent med drobe, så vi ser fram til å videreføre og styrke samarbeidet. Vi har i flere måneder hatt behov for flere som kan produsere digitalt innhold, så dette blir strålende, sier hun med et smil avslutningsvis.

Related posts

Drømmestart for Beautyshot

mortensen

Velkommen til Autohuset Østfold AS

mortensen

Mye å glede seg til for lokale ølentusiaster

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy