Image default
Interiør

Hos Ida på Varnaveien selges det blomster hele døgnet

Det er ikke alltid man selv har anledning til å legge turen innom en blomsterbutikk når man ønsker å sende en blomsterhilsen, men fortvil ikke av den grunn. Hos City Syd Blomster kan man handle det man ønsker hele døgnet. 

– Det stemmer det. Vi er tilknyttet den verdensomspennende kjeden Interflora og i vår nettbutikk har du muligheten til å kjøpe stort sett alt som vi fører i vår butikk. Bor du langt unna eller ikke har anledning til å komme innom oss i løpet av åpningstiden, ja da er nettbutikken et fint alternativ. Her kan du handle trygt til alle døgnets tider, smiler Ida Adolfsen som driver faghandelen for blomster i V35-bygget på Høyda.

Godt besøkt
Handel på internett er jo ikke akkurat noe nytt fenomen. Ei heller innenfor blomsterverdenen. Interflora har selv solgt blomster på nett siden 1995 og Adolfsen merker godt at det er mange som benytter seg av tjenesten.

– Det er mange salg som kommer via vår nettbutikk. Dette er først og fremst bestillinger gjort av kunder som bor i andre deler av landet for overlevering i mossedistriktet. Selv om bestillingene ligger på et jevnt nivå gjennom hele året, så kommer vi ikke utenom at det er litt ekstra trykk i juletiden. Da er det mange som ønsker å sende en julehilsen i form av en bukett eller en oppsats med blomster, forteller Adolfsen.

Sitt personlig preg
Blomster har sitt eget språk og derfor blir de benyttet i alle livets faser, enten man ønsker å uttrykke sin kjærlighet eller å ta farvel med noen. Selv om man kan gjøre unna hele handelen via nettbutikken når man ønsker å sende en blomsterhilsen, så opplever Adolfsen ofte at kunder som har muligheten allikevel velger å legge turen innom butikken når de skal sende en blomsterhilsen.

– Ja, det er mange som gjør det og det har jo helt klart sine fordeler. For det første får vi muligheten til å vise frem både de aktuelle blomstene og hvilke alternativer som finnes i forhold til å sette de sammen. I tillegg gir et fysisk oppmøte kunden en mulighet til å legge ved en personlig hilsen. Det er det fortsatt mange som er veldig opptatte av, forteller Adolfsen.

Ikke bare i Norge
Med et nettverk på over 400 Interflora-butikker i Norge er det relativt stor sannsynlighet for at du vil nå frem med din blomsterhilsen hvis du handler via kjedens nettportal. Skulle du ønske å sende en hilsen utenlands så er det heller ikke noe problem.  Interflora finnes i over 150 land og er totalt knyttet opp mot over 55 000 blomsterhandlere. Det burde gi gode odds. Selv om det aller meste dreier seg om bestillinger innenlands, så hender det Adolfsen er behjelpelig med å sende blomster til mer fjerne strøk.

– Fra tid til annen kommer det kunder innom som vil sende en hilsen utenlands og da hjelper vi selvfølgelig til. Utvalget i andre land er jo ofte litt annerledes enn her hjemme, men vi kommer alltid frem til en løsning som kundene er tilfreds med, smiler blomsterhandleren.

Av Petter Andresen

Related posts

Fagmøbler på flyttefot

mortensen

Mange lot seg inspirere når Fagmøbler inviterte til kundekveld

mortensen

Fikk det akkurat slik de drømte om

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy