Image default
Interiør Nytt på Høyda

Vil hjelpe deg med å skape drømmehjemmet

Lørdag åpner møbel og interiørbutikken House dørene i V35-bygget på Høyda. Nærmere bestemt i lokalene som tidligere har huset både Telenor sin butikk og Garderobemannen. Nå har i stedet lokalet blitt fylt opp med høykvalitets møbler som er ment å vare lenge, svært lenge.

– Det er grunntanken ja. Vi ønsker å selge møbler som kan leve i generasjoner. Kvaliteten skal være såpass god at det eneste man får behov for er eventuelt å bytte stoff på sofaen eller stolene når man etter hvert kanskje ønsker en forandring. Det skal være tidløst, smiler Christine Andersson som nylig har startet opp i sammen med venninnen Liva Balsløw.

«Båndet» hos frisøren
Duoen Andersson og Balsløw har båret på drømmen om å åpne møbelbutikk sammen i mange år. Stedet hvor tanken om å starte opp ble klekket var kanskje ikke på et sted som man i utgangspunktet forbinder med møbler.

– Det var faktisk i en periode hvor vi jobbet i samme frisørsalong. Der skjønte vi fort at vi begge hadde en stor lidenskap for interiør, og at vi «båndet» når det kom til det kreative. Vi kommer nok til å påvirke miljøet i butikken på hver våre måter. I mens jeg kanskje heller mer mot det klassiske, så er Liva mer åpen for farger. Jeg tror det kommer til å bli en veldig god kombo, forteller Andersson.

Sin egen stil
I det Høyda-avisa er innom butikken holder de eierne på med å legge siste hånden på verket før åpningen. Et raskt sveip rundt i lokalet forteller oss at de har valgt å legge seg på en litt annen stil enn de mange andre møbelforretningene i området. Et bevisst valg forteller Balsløw.

– Vi har nok mye møbler inne som har et klart designerpreg. Dette er møbler som ruver og som passer godt inn hos mennesker som ønsker å la detaljene skinne for seg. Vi liker å kalle dette for en kombinasjon av en butikk og et showrom. En av våre spesialiteter er nemlig å være med å designe hjemme hos folk slik at de får den personlige «look `n» som de er ute etter. Hos oss skal de kunne se teppet i sammen med sofaen, stolene eller skapene og på den måten få et innblikk i hvordan helheten kan bli. Servicetilbudet i forhold til å stille opp hjemme hos kunden er selvfølgelig gratis og det følger på ingen måte noen kjøpeplikt med, uttaler Christine Andersson.

Sterke i troen
Det er liten tvil om at duoen Balsløw og Andersson nå virkelig klør i fingrene etter å få åpnet dørene for allmenheten. Kun detaljer gjenstår før lokalet står klart til å skinne i all sin prakt. De to jentene er ikke det minste nervøse i forhold til den store konkurransen de vil møte i møbelbransjen i nærområdet. 

De ser heller det positive i det
– Vi har tenkt oss godt om i forhold til hvor vi ønsket å starte opp, og dette lokalet mener vi vil passe oss meget bra. Konkurranse fra andre ser vi på som bare sunt. Vi er alle forskjellige og slik jeg ser det henvender vi oss kanskje til en litt annen kundegruppe med våre produkter enn flere av de andre. Vi håper jo at mossingene vil benytte oss i stor stil, men ser også for oss å kapre kunder fra både resten av Østfold og Oslo-området.  Ved å tilby en høy grad av service og produkter som er viden kjente for svært lite reklamasjoner, så tror vi at det også vil være plass til vårt konsept. Vi kan i hvert fall love at vi har innebygd et ekstra gir i forhold til å hjelpe våre kunder med å bli tilfredsstilte, smiler Balsløw før jentene må tilbake til arbeidet. 

Tekst Petter Andresen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Drømmestart for Beautyshot

mortensen

Påskefest i Melløsparken 2. april 2022

mortensen

RapidAthene: Pangsuksess for leksehjelp med noe attåt

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy