Image default
Bil Nytt på Høyda

Velkommen til Autohuset Østfold AS

Etter oppstarten i 2016 i Fredrikstad vokste de ut av sine lokaler. Da det viste seg vanskelig å få nye lokaler godkjent for bilsalg, besluttet Thomas Hansen seg for å flytte hele virksomheten til Rygge/Moss. Oppmerksomheten ble rettet mot de ledige lokalene etter Moss Totakt AS. Her lå alt til rette for at bruktbilsalget skulle øke fremover. 

Med et flyttelass på rundt 80 biler har de to ansatte funnet seg vel til rette i lokaler som er bygget for bilsalg. Her lå alt til rette med god plass til biler inne, og med flotte eksponeringsområder rundt bygget utvendig. Den tiden vi har vært her har absolutt svart til forventningene og vi stortrives smiler en opplagt daglig leder Thomas Hansen. 

Bare bruktbiler
Her omsettes det ikke nye biler, bare bruktbiler av alle kurante merker. Med et lager på rundt 80 biler, som antas å øke til rundt 100 utover året, kan vi tilby velholdte brukte biler til nesten alle formål. Alle våre biler er verksted kontrollerte og selges med vanlige bruktgarantier. Vi tilbyr selvfølgelig rimelige finansieringsordninger.

Bilrelaterte firmaer i samme bygg
Det etableres i disse dager et Bilextra verksted i verkstedlokalene etter Moss Totakt. Vi regner med å ha et tett samarbeid og vil kjøpe de nødvendige tjenester her – fortsetter Hansen. Han legger til at Gressvik Bilpleie også åpner en avdeling i samme bygget. Dette vil gagne oss alle med et utstrakt samarbeid rundt hele det flotte bygget her i Kvaenveien 5.

Målet med etableringen her i Moss/Rygge er å vokse. Med stor del av kundemassen på nordover mot Vestby og Oslo, samt på den andre siden av fjorden mot Vestfold, regner vi med at salget vil ligg på rundt 500 biler pr år. Et «hårete» mål som vi mener absolutt er oppnåelig sier Thomas Hansen og referer til at hans «superselger» Niels Vogt trenger noe å strekke seg etter.

Tekst og Foto: Ivar B Johansen

Related posts

Moss To-Takts drømmebygg

mortensen

Renault Zoe – elektrisk miljøbil til BDO

mortensen

Sulland Moss: Målrettet arbeid har gitt god avkastning

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy