Image default
Bil

Renault Zoe – elektrisk miljøbil til BDO

Andelen biler drevet med fornybar energi er stadig økende. Moss Totakt AS har hatt gleden av å få levert to av siste generasjons Renault Zoe til BDO. Smilene satt løst da selskapets regionleder Knut Evensen og markedssjef Grete Thunæs møtte opp for å få bilene overlevert.

Når vi fikk godkjenningen som miljøfyrtårn i Moss Kommune, mente vi også at tiden var inne til å begynne å bytte ut bilparken med kjøretøyer som blir drevet med fornybarenergi – forteller regionsjef Knut Evensen og legger til at denne gangen er det kontorene i Moss og Fredrikstad som får nye biler. De ansatte gleder seg, og investeringen viser at selskapet er seg bevisst ansvaret om bærekraftig drift. 

Lokal leverandør
Da det skulle investeres i disse bilene var litt konkurranse om hvem som skulle velges som leverandør – smiler markedssjefen Grete Thunæs. Hun forteller videre at når valget falt på Moss Totakt AS, var det lutter glede over at en av deres riktig gamle kunder kunne levere til de spesifikasjoner som var ønsket. BDO har i en årrekke vært Moss Totakts revisor, så de kjenner hverandre godt.

Vakkert foliert
De nye bilene fremsto som meget spesielle og vil nok bli lagt merke til i jungelen av biler der ute – mener Thunæs. Det er ikke noen skrellende farger som er valgt, men duse fine kombinasjoner med enkle opp fattbare tekster, vil de nok vekke oppsikt i trafikkbildet. Hun forteller videre at det PS Press Reklame i Rabekkgata, som er en annen av deres samarbeidspartnere, som har stått for folieringen og dekoreringen av bilene. Dette er smakfullt og profesjonelt utført, og vi er meget fornøyde med resultatet – avslutter markedssjef Grete Thunæs

Det ble annonsert stor spenning hos de kontorene som skulle utstyres med nye kjøretøyer i denne omgangen, og Moss Totakt er stolte av å bli valgt som leverandør. Vi håper at vi kan leve opp til de forventningene som ventes av oss som leverandør av miljøvennlige kjøretøyer, smiler en lettet selger Kjetil Jensen når han ser bilene forsvinne ut døren.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Kia EV6; Den som venter på noe godt…

mortensen

Autoservice Moss – tilpasser seg det nye Volvokonseptet

mortensen

Toyota nyttekjøretøy – vellykket satsning fra Toyota

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy