Image default
Bil

Ny selger hos Moss To-Takt AS

Her går det så det suser – smiler Willy Westerheim hos Moss Totakt AS, og presenterer oss for en ny selger i Hyundai avdelingen. Smilende tar Mette Andersen oss i mot og mener at hun nok ikke er ny etter 26 år i bilbransjen. Dog for et annet merke, men hun mener at med den kvaliteten som Hyundai står for er overgangen til det bedre.

Travelt opptatt med å gjøre seg kjent med nye bilmerker og nye kolleger går dagene så det suser – sier Andersen. Hun sitter opptatt med fargerike brosjyrer av flotte biler, mens hun oppdaterer seg på de mange utstyrspakkene som blir å finne på din nye Hyundai.

Tekniske vidunder

Det er litt å sette seg inn i – smiler hun og legger til at sammenlignet med tidligere bilmerker hun har solgt er det mye likt. Noen avvik er det nok, men de fleste av disse er til det bedre. Nybilkjøpere i dag får utlevert et teknisk vidunder, samme hvilket merke man velger. Alle nye biler er jo spekket med elektroniske løsninger som etter hvert har blitt meget driftssikkert. Med få feil og gode kombinasjoner er det meget trygt å kjøpe ny bil i dag – forteller den erfarne bilselgeren fra en av byene litt lenger syd i Østfold.

Solgte treningsutstyr

Nå er det ikke bare biler som den driftige damen har solgt i sin karriere. Hun forteller at en periode hadde hun gleden av å selge utstyr til treningsstudioer. Med regelmessig trening som en valgt livstil, er hun også godt på hjemmebane med hensyn til valg og bruk av slike apparater. Mette Andersen innrømmer at med full jobb, to halvvoksne jenter i heimen, trening omtrent hver dag, så skal man jammen planlegge godt for at dagen skal strekke til. Heldigvis er jentene på 16 og 21 nå så selvhjulpne at hun føler at det nesten blir noe tid til overs innimellom.

Godt mottatt

Mette Andersen sier også at vi måtte nevne at hun føller seg meget godt mottatt i det gode miljøet hos Moss Totakt AS. Her har alle vært imøtekommende og hjelpsomme, slik at det var enkelt og naturlig å gli inn i selgerteamet til Willy Westerheim. I To-Takt-huset er det nesten overflod av erfaring – smiler hun og referer til Willy og ikke minst Rolf Utne som har solgt nesten mer biler enn det ruller på veiene i Moss. Det er en opplevelse å få jobbe med så erfarne selgere – sier Mette Andersen.

Andersen ser lyst på fremtiden hos Moss To-Takt AS, og regner med at hun vil kunne møte de kravene som stilles til en god bilselger. Interesse for biler og tekniske løsninger er absolutt til stede, og med 26 år i faget, regner hun med at dette vil lykkes også her i Moss.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Tid for vinterdekk igjen!

mortensen

thansen: Drømmeåpning av nytt dekkverksted

mortensen

Nordlie Auto med i storfusjon!

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy