Image default
Ukategorisert

Høyda Cafe og Varmmat – nå med på Just-Eat konseptet

I nyoppussede lokaler og nye leverandører, satser Kevin Nguyen stort på at Høyda Cafe og Varmmat vil få et oppsving. Enkle kinesiske varmretter har vist seg å være en suksess, smiler den blide innehaveren mens han et øyeblikk ekspederer noen kunder. 

Med innmelding i det flotte konseptet «Just-Eat» vil vi nok oppleve ytterligere pågang på den gode maten vår – mener han.

Nguyen har satset stort på sin koselige cafe. Kundetilgangen er absolutt til stede, men når vi ser at kapasiteten ikke blir utnyttet må man tenke litt utenfor boksen – sier den smilende cafeverten. Det spennende konseptet til Just-Eat vil bli en del av vår nye hverdag om en uke eller to. Dette har jeg stor tro på legger han til.

Opplært av pappa
Med en matglad og kunnskapsrik far, som elsket å være på kjøkkenet, var han så heldig å bli innlemmet i matkunstens gleder. Faren var utdannet baker, men gleden av å lage mat hadde ført ham langt i kokkekunstens hemmeligheter. Spesielt innen konseptet Thailandsk og Kinesisk kokekunst. Der er han en selvlært mester som det var en glede å lære av – forteller Kevin. Han er da heller ikke lei å be, om det er noe jeg står fast på, legger han smilende til.

Begrenset meny
Foreløpig har vi en begrenset meny – forteller Kevin og legger til at med vår nye leverandør, Råde Bakeri, er det alltid førsteklassen brød og kaker i hyllene. Her finnes muligheter til ferske nysmurte bagetter med all verdens godt pålegg samt Råde Bakeris berømte gode konditorvarer. I tillegg har vi noen små enkle varmretter som vi serverer innenfor kort tid.

Dette håper vi å kunne utvide litt etter hvert, men det er selvfølgelig veldig etter hva kundene ønsker. Vi evaluerer stadig og lytter til hva kundene vil ha.

Just-Eat
Dette konseptet vil ta oss inn i takeaway bisnissen smiler Kevin. Han ser nok at dette kan bli travelt, men gleder seg til å kunne levere varene hjemme hos kundene. Det vil nok bli travle dager, men når man er ung og arbeidsvillig er det ingenting som er umulig å få til. Spennende vil det bli, med ny hjemmeside hvor bestillingene kan gjøres direkte og også fra telefonen og en app. Herlig utvikling – smiler cafeverten.

Med åpningstider innenfor «butikktidene» vil det nok være mulig å få noen timer sammen med familien- legger han til. Selv om kona driver butikk i lokalene ved siden av, er dagene så travle at de ikke finner plass til noe kontakt på dagtid. 

En arbeidsglad familie som legger ned betydelig innsats for å lykkes, og det er nok en av de ingrediensene som må til for å oppnå suksess.

Tekst og foto: Ivar B Johansen

Related posts

SprayWorkshop på Malakoff Videregående skole

mortensen

Tribunen prosjektet i rute – salget over all forventning

mortensen

Norges største utvalg av øl?

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy