Image default
Bil

Prima Bilvask og Bilpleie flytter til Varnaveien 39N

Etter fire år i Varnaveien 7, har Prima Bilvask og Bilpleie flyttet til Varnaveien 39N. Her har vi fått store fine og romslige lokaler – forteller innehaver Mohammed Khalil Ibrahim. De fleste av kundene har flyttet hit sammen med oss, men vi har fremdeles kapasitet til å vaske flere biler hver dag – legger Ibrahim til.

Selve flyttingen skjedde allerede i juni – sier Ibrahim, men det har jo tatt litt tid å komme på plass med nye skilter og oppdatering av de mediene vi benytter til markedsføring. Det er en digitalt oppgående daglig leder vi finner i Prima Bilvask og Bilpleie.

Tøff bransje

Han benytter seg daglig av både Facebook, hjemmeside og Instagram forteller han oss. Det er her den beste markedsføringen skjer i disse dager. Konkurransen i denne bransjen er tøff – smiler Ibrahim og legger til at skal man overleve kreves det hardt arbeid som utføres nøyaktig og perfekt. I tillegg til den det bilkosmetiske kan vi også tilby dekkskifte og dekkhotell. Her er det for tiden full fart, nå som høsten nærmer seg.

Det var deilig med en liten «pust i bakken» – sier den ivrige bilvaskeren mens han fyller bøtte for en ny runde med såpe og vann. Alle bilene vaskes for hånd her hos oss – smiler Ibrahim og gyver løs på den møkkete bilen foran seg.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

ElPartner: Nyter godt av «elbil-feberen» i Moss

mortensen

Bjørn Ernø har klokketro på bruktbilmarkedet

mortensen

Brennes med to nye bilmerker

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy