Image default
Nytt på Høyda

Jacob Jahnsen: Nytt navn og alt på et sted

ProffPartner, eller gamle Jacob Jahnsen ble kjøpt opp av Ahlsell i 2013. Nå slås de sammen i lokalene til Alhsell i Kvaenveien 4 ved siden av Plantasjen!

Tekst og foto: Hege Halvorsen

– Ahlsell har de største lokalene, og har ryddet plass til oss i lang tid nå. Vi får også ryddet opp i hyllene våre og får kvittet oss med mye varer som ikke selger, og vi tilpasser utvalget vårt til mer omsettelige varer. Så dette er positivt og en ny start for begge parter, sier Pål Aas-Hanssen som er PS sjef hos ProffPartner.

Selv om Proffparter ble kjøpt opp av Ahlsell allerede i i 2013, er det først nå de slås sammen.  1. februar 2015 skal de være på plass.

– Da skal vi i hvert fall være operative. Vi har mye å gjøre og masse å flytte på. Det blir lange dager, så vi ser fram til å bli ferdige, sier han.

Bredere tilbud
90 prosent av kundene er på industrimarkedet og baktanken med oppkjøpet av ProffPartner var at i tillegg til å selge utstyr håndverkerne trenger, skal Ahlsell også tilby verktøyet de bruker.

– Vi blir et proffsenter som tilbyr alt av verktøy, festemidler, El-varer, VVS, og VA (Vann- og avløp). Gass og Sveis blir også med. Nå får de tilgang til alt under ett og samme tak. På denne måten slipper de å dra flere steder for å få alt de trenger. Vi beholder kunden, og kunden sparer tid. Det er positiv for begge parter, sier Pål.

Begge butikkene har faglig dyktige medarbeidere med lang erfaring og god kunnskap om alle produktene de selger.

– Vi er fire som jobber i butikken, og har to uteselgere. Alle blir med videre. Kundene vil få proff veiledning, akkurat som før, påpeker Pål.

ProffParter og Ahlsell har samarbeidet siden oppkjøpet og de har vært litt sammen, også sosialt.

– Vi har spist middag og julelunsj sammen. Det er veldig hyggelige folk som jobber på Ahlsell så det blir positivt med nye og flere kollegaer.

Det blir også en markering når de er vel på plass i de nye lokalene.

– Vi bytter navn til Ahlsell Verktøydivisjon, og åpnings-tidene vil være hverdager fra 07.00 til 16.00.

Vi regner med at det tar litt tid før vi er helt på plass, så den offisielle åpning vil bli i slutten av februar eller begynnelsen av mars.

Vi gleder oss og ønsker både gamle og nye kunder velkommen, avslutter Pål Aas-Hanssen hos Ahlsell Verktøydivisjon.

Related posts

Sykkelverket: – Nå har vi havnet midt i smørøyet

mortensen

Nye eiere av Rompub’n på Høyda

mortensen

Nytt spennende konsept på Spenst: «High Energy Gym»

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy