Image default
Nytt på Høyda

Stein og Veg Consult AS – nyinnflyttet konsulentfirma i Skofabrikken, Vingparken

Et relativt nyinnflyttet konsulentfirma i Skofabrikken begynner å finne seg til rette. 

Firmaet Stein og Veg Consult AS med innehaver Rene Kirstein, som bor i Son, fant ut at pendlingen til Oslo kunne spares inn og gi fler betalte arbeidstimer hver dag. Med relativt få besøk av kunder, kan han fra andre etasje i den gamle Skofabrikken reise på kundebesøk og drive sitt konsulentfirma for anlegg av vei og områdeplanlegging som tidligere. 

Kundemassen består av private entreprenører og offentlige kontraktører, men også det offentlige som stat og kommuner, benytter hans tjenester for store og små anlegg med stein og parker. 

Ofte er det kvalitets sikring og prising på anlegg som har blitt tegnet av arkitekter og andre konsulenter som har gleden av hans kunnskap og erfaring.

På veggen henger hans mesterbrev som veibygger og anleggsgartner. Denne mesterprøven ble avlagt i 1997 og Kirsteins er tydelig stolt av dette diplomet. Det ligger mye hardt arbeid bak denne utdanningen – sier Rene Kirsten og forteller at konas familie har drevet i dette faget i fire generasjoner. Da han var så heldig å treffe sin kone og giftet seg med henne, fikk han starte fra bunnen av blant høyt kvalifiserte fagfolk. Etter mange år på knea og banking stein, sammen med nødvendig skolegang, kunne han avlegge og bestå sin mesterprøve og bringe de stolte svigerfamiletradisjoner videre.

Stein og veg Consult AS tar gjerne ansvaret for alt innen slike anlegg – både store og små. Han er gjerne med helt fra planleggingen til overlevering av anlegget til eieren. 

Han opptrer også som sakkyndig og blir til tider benyttet som rettssakkyndig under rettstvister som dessverre også kan oppstå – smiler han til slutt.

Vi ønsker Rene Kirstein velkommen til Høyda og ønsker han lykke til videre og håper mange oppdrag finner veien til hans kyndige og problemløsende ledelse.

Tekst og foto: Ivar B Johansen

Related posts

Quality Security Avd.1 AS Fra eventarrangementer til koronavakter

mortensen

Moss To-Takts nybygg: Feiret arbeiderne med kranselag

mortensen

Psykolog Håkon-André Blad – nytt tilskudd i psykologifellesskapet

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy