Image default
Mat & Drikke Nytt på Høyda

Varnaveien Mineralvann AS: – nå også med eksklusiv kaffe

Noe dyrere, men definitivt mye bedre – smilte Johnny Arnesen da han med stor iver presenterte sin nysatsningmed kaffe for oss.  Koppen med smaksprøve var i hånden nesten før han fikk snakket ut. 

De svarte posene med bjørnehodet og med innfelt sidestykke i ulike farger, står i hyllene og vekker nysgjerrigheten. Kaffe er nå det man kaller «inn i tiden» og det eksperimenteres mye med kaffe i de tusen hjem. Kaffe maskinene med kapsler har på en enkel måte presentert mange spennende kaffeslag og varianter for oss. Mange har fått «smaken» og ønsker å vite mer.

Caffe, Varnaveien mineralvann

Kaffebølgen
Johnny Arnesen hos Varnaveien Mineralvann AS fikk kontakt med sin kaffe leverandør da de hadde produksjonsmøter med microbryggeriet Nøisom i Fredrikstad. De skulle nemlig utvikle et spesielt øl som skal selges under Varnaveien Mineralvann paraplyen og her skulle kaffe være en av de fremtredende ingrediensene. Da Øst-Kaffekompani sin representant også la frem forslag om det ikke også skulle være mulig å få kjøpe de eksklusive kaffesortene i Johnnys butikk, begynte snøballen å rulle. Den rullet ikke langt, for da ølet var klart til salg var også kaffekvernen og de første posene med kaffe på plass i hyllene.

Kaffebrenneriet i Fredrikstad
Brenneriet i Gamle Fredrikstad er bare ett år gammel, men er allerede godt representert rundt i fylket. Johnny i Varnaveien er den første i vårt distrikt som selger kaffen, ser man bort fra enkelte restauranter og kaffekafeer. 

De importerer og brenner kaffe fra nesten alle verdenshjørner og spås en spennende utvikling. De har også nyheter på gang de ikke helt vil slippe enda, men lover snart kaffeprodukter som enda ikke finnes på det skandinaviske markedet.
Johnny Arnesen er optimistisk når vi snakker om kaffe. Han ser frem til utviklingen av kaffemarkedet her i byen og synes at kaffe, øl og mineralvann greit hører inn under den samme nisjen butikken ligger i. Vi starter litt forsiktig med en del av produktutvalget og øker på etter hvert som våre kunder finner ut at kaffen svarer til forventningene og salget øker. Har tro på dette – smiler Arnesen til slutt.

Tekst: Ivar B Johansen
Foto: Jørn Mortensen

Related posts

PS Press Reklame: – Føler at jeg får lov til å stå på egne ben

mortensen

Specsavers forlater Moss sentrum til fordel for Rygge Storsenter

mortensen

Jacob Jahnsen: Nytt navn og alt på et sted

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy