Image default
Mat & Drikke Ukategorisert

Nå får du BubbleTea på Høyda

Høyda Cafe og Varmmat er mest kjent for bakevarer, men i fjor tok den veletablerte kaféen «Varmmat» inn i navnet, og utvidet sortimentet med diverse varme retter. Populære asiatiske retter slik som vietnamesiske bagetter, vårruller og stekt ris var noen av nyhetene. Nå kan de også lokke med en annen vinner fra det asiatiske kjøkkenet; Bubble Tea. 

Hva er Bubble Tea? 
Bubble Tea, som på norsk heter boble-te, har sin opprinnelse tilbake til 80-tallet i Taiwan. Det som har gjort Bubble Tea verdenskjent er kulene. Nederst i glasset finner du nemlig noen myke kuler. Boblene er laget på forskjellig frukt, som sprekker når du tygger på de. 

Lag din helt egen te  
– Jeg tror at Bubble Tea er populært, fordi du kan lage din helt egen variant. I tillegg er jo kulene litt morsomt og annerledes – forteller Kevin Nguyen, som er daglig leder på kaféen. 

Hos Høyda Cafe og Varmmat kan du kombinere din egen te med velkjente smaker, slik som mango og fersken. Andre smaker har du kanskje ikke hørt om, slik som litchi og taro? Deretter velger du om du vil ha drikken som en iste, eller om du vil tilsette melk. Etter at du har valgt te-smak, kan du velge kuler i alle regnbuens farger. 

Kevin anbefaler sin signatur boble-te, kalt «Bubble Tiger». Den får nemlig «striper» nedover glasset av det brune sukkeret, og er toppet med svarte kuler. Han forteller også at flere te-nyheter lanseres i sommermånedene fremover. 

– Vi har alle aldersgrupper innom for Bubble Tea, men felles for de alle er at de synes det er en gledelig nyhet. Noen prøver teen for første gang, mens andre har kjørt til andre byer for å nyte drikken tidligere. Derfor er vi veldig glad for å kunne tilby den etterlengtede drikken – sier Kevin Nquyen 

Utvidet åpningstider
– Varmmaten har vært en suksess, og vi har sett at teen har gjort at køen har blitt lengre. Derfor har vi nå utvidet åpningstidene og holder åpent på søndager. Vi ønsker velkommen til å nye bakevarer, varmretter eller Bubble Tea på den nye uteplassen vår. Velkommen til Øreveien 70! – avslutter Kevin Nguyen

Related posts

Bajazzo: Nytt på menyen!

mortensen

Coop Obs: Fårikålen holder fortsatt stand

mortensen

GoBuaPølser i lange baner

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy