Image default
Fritid

Arturs sykkelservice: – nå med utleie av el-sykkel

Er du i tvil om elsykkel er noe for deg? Da har du muligheten til å teste dette ut en dag eller to ved å leie hos Artur på Høyda. Han har rigget klare noen sykler for utleie, slik at du kan oppleve sykkelfriheten når det er et batteri montert på sykkelen.

Om du vil teste ut om elsykkel er noe for deg, eller om du bare har behov for en elsykkel noen dager, da har sykkelspesialisten på Høyda lagt forholdene til rette. Artur er optimistisk over sitt nye prosjekt og håper mange vil finne veien til gleden ved sykle igjen.

Ny opplevelse

Når sykkelen har et batteri påmontert gir det ny glede over å kunne sykle – smiler Artur Ziolkowski. Mange av mine elsykkelkunder har måtte sette bort sin gamle sykkel, fordi det blir for tungt i oppoverbakkene når alderen krever sitt. Med elsykkel blir det som en helt ny opplevelse å kunne sykle – forteller Ziolkowski. Prinsippet er like enkelt som det er genialt. 

Mange tror at man bare kan sette seg på sykkelen og vri på en knapp så triller sykkelen av gårde. Slik er det ikke – smiler sykkelreparatøren. Det skjer ingenting om man ikke tråkker pedalene rundt. Da blir systemet aktivert og elmotoren griper inn og hjelper deg med de tunge tråkkene. Det blir nesten som å sykle på sletta hele tiden – forteller han videre. 

Prøve gjennom leie

Ved å leie en elsykkel kan du få testet på en skikkelig måte gjennom en dag, en helg eller en uke. På den måten kan du virkelig få kjent på hvor hjelpsomt og effektivt det er med en slik sykkel i garasjen hjemme. På sin hjemmeside www.arturs.no kan du velge den sykkelen du ønsker og hvilke datoer du har planer om å sykle. Her kan du klikke deg til de rette løsningene for deg. Ved flere dagers leie innrømmes det rabatter etter hvor lenge du trenger sykkelen. 

Hvis du etter endt leietid finner ut at dette virkelig var sykkelløsningen for deg, vil Artur slå av leiesummen i prisen på den nye sykkelen. Dette vil jo så ende opp i en vinn vinn situasjon for begge parter – sier Artur.

Siden oppstarten av dette tilbudet i førsten av juli, har det allerede tiltrukket seg flere kunder som ønsker å leie elsykkel. Noen har endt opp i kjøp av sykkel, og andre er i tenkeboksen. En ny elsykkel er jo en avansert maskin som krever en forholdsvis stor investering for sykler av god kvalitet. Artur mener at hans leie system kan gi kundene den tryggheten de trenger for å kunne teste ut sitt behov for elsykkel.

Artur Ziolkowski er en fullblods sykkel mann med lang er faring både på sykkelen og på verkstedet. Med flere års sykling på landslagsnivå og god bakgrunn med reparasjoner av moderne sykler, er det trygt å kjøpe sin sykkel hos Artur på Høyda. 

Det er et fullverdig sykkeltilbud han leverer. Alt fra kjøp, service og reparasjoner til oppbevaring i et trygt sykkelhotell. 

hoyda.no/nissan-ariya

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Vintersykling har kommet for å bli

mortensen

Coop Obs; Årets grillsesong er i gang med nye grill modeller

mortensen

Kroken Østfold: En synlig caravanforhandler i Råde

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy