Image default
Bedrift

XL-Bygg i Moss vil gjøre det lettere for kundene

Fagforhandleren i Rabekkgata har slanket ned antall butikkhyller til fordel for flere utstillinger. 

– Folk er glade i å se, kjenne og ta på varer. Butikkens oppgradering har fokusert på utstillingene og derfor redusert antall butikkhyller. Det er lagt opp slik at kunden selv kan sammenligne varer, kjenne på materialer og lese basisinformasjon, forteller Anders Olsen, butikkansvarlig hos XL-bygg Moss.

Test ut dørene
Utstillingene hos XL-Bygg i Moss viser fram varer i forskjellige prisklasser for kundene. Alt fra rimelige produkter, middels og eksklusive kan både ses og testes ut. Ved for eksempel innendørs- og utendørsguiden er ulike modeller stilt opp.

– Med utstillinger som dette kan kundene sjekke ut produktene ordentlig, sier Olsen og slenger igjen dørene i utstillingen etter tur.

– Kundene kan altså selv se og høre hvilke av dørene som er mer solide og lyddempende. I denne utstillingen står en formpresset lettdør, en tredør fylt med spon og den mest eksklusive; dør med massiv kjerne av treverk.

Varmeutstilling
Vinduer og glass har også en egen utstilling. Her er en egen test av hvilke typer glass som slipper gjennom mest varme fra ulike varmesensorer. Slike modeller skal gjøre det enklere for kundene å velge det glasset som er ønsket.

Ved alle utstillingene i XL-Bygg butikken er det godt synlige guideplakater til kundene. Der står det informasjon om produktene i utstillingen, bruksområder og eventuelle tips og råd om hva som kan passe den enkeltes behov. Dette er butikkansvarlig godt fornøyd med.

– Det kan være vanskelig å finne saker, når man ikke helt vet hva som finnes. Vi har det aller meste i utstillingen, forteller Olsen.

Klappet og klart
Parkettutstillingen har fått et ansiktsløft. Det har også utstilling for takstein og peis fått.

– Vi håper å gjøre det lettere for folk. Samtidig tilbyr vi «klappet og klart» til dem som måtte ønske det, sier butikkansvarlig.

Klappet og klart er et samarbeid XL-Bygg butikker i Norge har med håndverkere. Det kan gjelde tak, dører, vinduer eller gulv. XL-bygg fikser det for deg som ikke vil, kan eller har tid, som det står på firmaets nettside.

– Vi kan med andre ord hjelpe deg fra A til Å ved å videreføre kunder til håndverkere. Som en faghandel bidrar vi til å finne det riktige produktet kunden er ute etter i butikk. Deretter kan vi ta kontakt med håndverkere som bidrar til installasjonen i hjemmet, sier Olsen.

– Vi er en faghandel
Selv om butikken i Rabekkgata har pusset opp, er det ikke alle XL-Bygg butikkene i Østfold som skal få like mange utstillinger. Derimot skal gjennomføringen være den samme; det skal være nokså likt av utvalg i det fleste butikkene. Utstillinger eller ikke, det er verdt et besøk innom.

– Folk bør komme til XL-Bygg fordi vi er en faghandel. Faghjelpen vi tilbyr til kundene er viktig. Det er dette som er bunnlinjen for oss, sier han.

Related posts

PC Hjelp gikk bare over veien for å kjøpe bil hos Moss ToTakt

mortensen

Hos Finn Brynildsrud & Sønner på Høyda kan det umulige bli mulig

mortensen

Delete IT; en virksomhet hos Personalpartner

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy