Image default
Høyda Nytt på Høyda

Torsdag 17. september kl 16.00 GRATIS TIVOLI HOS PONGO

Da er det igjen klart for gratis tivoli hos Pongo. Også denne gangen vil den blide kjøpmannen og blomstermann spandere gratis en dag på sine mange kunder. Har nok ikke råd til mer enn en dag denne gangen heller smiler Henry.

Da må kundene bruke mer penger på blomster, hvis jeg skal kunne spandere flere dager med tivoli – smiler den hyggelige blomsterhandleren på Lilleeng helsepark.

Hyggelig å kunne gi litt tilbake
Henry Pongo er et kjent navn i distriktet. Etter over 40 år i handelens tjeneste er den joviale kjøpmannen still going strong. Han mener fortsatt at Pongos blomstersenter er Norges største, og vi bestrider det definitivt ikke. Vi skal ha fire dager med tivoli sier Pongo, men at han bare spanderer en av dagene er noe han er helt klar på. Kundene vet jo å sette pris på Henry’s fine ideer og stiller med glede opp på hans mange arrangementer.

Begrenset inngang
På grunn av den pågående pandemien er vi nødt til å ta forholdsregler – sier Pongo alvorlig og legger til at det vil bli organisert slik at bare det tillatte antall mennesker vil kunne slippe inn av gangen. Vi vil organisere dette med køer og vakter slik at grensene blir overholdt i henhold til alle de forskrifter som gjelder.

Gode tilbud
Det vil jo nødvendigvis bli køer inn til tivoliet – forteller Henry Pongo. Men, du skal ikke behøve å kjede deg i køen. Butikken vil selvfølgelig holde åpent og den vil som vanlig bugne av vanvittige gode tilbud smiler kjøpmannen.

Tivoliet var en braksuksess da det besøkte oss for to år siden og vi håper på en gjentakelse av dette denne gangen også – avslutter blomsterhandleren med sitt alltid tilstedeværende smil….

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Su Casa Coffee – med spesialbrenning for Østfold

mortensen

Nye eiere av Rompub’n på Høyda

mortensen

Velkommen til Autohuset Østfold AS

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy