Image default
Høyda Nissetog

Nissefesten på Høyda for store og små nisser

At den årlige nissefesten på Høyda var savnet, var det ingen tvil om. Årets arrangement trakk til seg folk i alle aldre. Over trehundre og femti barn hadde møtt frem og fikk sin belønning av nissen. Senterleder på Rygge Storsenter – Lene Hanche Hafskjold var et eneste stort smil da ungene strømmet til som smånisser.

Arrangementet er arrangert i samarbeid mellom oss som driver handel her på Høyda – smiler tre jentene Tina Lorentzen, Trine Lise Wahl hadde Lene Hanche Hafskjold. De har sammen stått for årets julenissetog i byens største handelsområde. For ellevte gang vandrer store og små nisser fra Posten i Varnaveien til parkeringen foran storsenteret. Noe endring i ruta har det vært – sier Lene, men vi tror nå vi har funnet en rute som passer både store og små nisseben.

Traktor og Dundrekjærringer

Et nissetog må inneholde musikk og traktorer – sier de tre damene. I samarbeid med Lions Rygge har de fått engasjert nok traktorer med tilhengere som rommet omtrent alle de fremmøtte smånissene. De store Lions nissene gikk ved siden og passet på at ingen forvillet seg under hjulene til rullende ekvipasjene. De velkjente trommedamene gikk i front og sørget for marsjtakta ble holdt. De kaller seg «Dundrekjærringene» og dette er damer som virkelig kan dette med å dundre på trommene sine. Taktfast holdt de trommene i gang og var med på å skape en fantastisk stemming denne fredagskvelden i handelsområdet på Høyda. De fortjener en stor takk – smiler de tre arrangørdamene.

Nisseposer til alle barna

Årets første store oppdrag for Lionsnissene er dette høytidelige julearrangementet som arrangeres av Rygge Storsenter, M8 Eiendom og Høyda Midt i Moss – forteller sjefsnissen. Samarbeidet med Lions Rygge og arrangementskomiteen gir gleder til alle barn og foreldre og som møter opp, og ikke minst til Lionsnissene som deltar. Vi gleder oss hvert år – legger han til og forteller at Lionsnissene delte ut poser til over trehundre smilene og nissepyntede barn.

Utrolig oppmøte

Det strømmet på med nisseglade mennesker denne fredagskvelden. Aldri tidligere har det vært så mange barn her – forteller Hafskjold og legger til at de hadde sikret seg rundt 400 nisseposer til barna, og hun var nok litt urolig når hun skuet utover menneskehavet som samlet seg på parkeringsplassen ved Rygge Storsenter. Med rundt 50 poser igjen, pustet arrangørene lettet og var glade for at de hadde tatt godt i med antall poser.

Med stemningsfull julemusikk og glade mennesker var det en meget vellykket førjulsstemning på handelsområdet «På Høyda – Midt i Moss». Det var tydelig at publikum hadde savnet denne type arrangementer. 

Related posts

Sparebank1: Tips til en trygg førjulshandel

mortensen

Endelig Coop Extra på Høyda

mortensen

Moss Bilskadesenter – bytter UV filter på billykter

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy