Image default
Medlemsbedrift på Høyda Nytt på Høyda

Økt trivsel på jobb med kreativ organisering

Linda Morønning i sitt rette element 
(Foto Nathalie Engebretsen)

Linda Morønning vil hjelpe andre med å blomstre på arbeidsplassen. Nå har hun startet Smart OrganiseringsService for å skape en bedre hverdag for sine kunder, enten det er på jobben eller på hjemmekontoret. Nøkkelen ligger i å kombinere organisering med kreativitet, mener hun. 

Lindas metode tar utgangspunkt i at den enkelte skal få et fint sted å være, og at strukturen skal ramme inn kreativiteten. Et smart organisert kontor har mange fordeler; blant annet økt produktivitet, effektivitet, renslighet og trivsel, forklarer hun. – Bedriftsledere fokuserer ofte på profittmarginer og tall, men det er viktig å huske på at ansatte som har det godt på jobben får mer overskudd og energi i hverdagen, og presterer bedre på jobb. 

Mange frykter kanskje at de må kaste «alt» de eier, men Morønning forsikrer at man slett ikke må kvitte seg med alt. – Det kan ofte være sårt å kvitte seg med visse ting, og da prøver jeg å finne andre måter å bruke tingene på. Samtidig mener hun at man må se viktigheten av å rydde, og at hun gjerne snur det å kaste noe til en positiv opplevelse. Rydding er forberedelsene, og organiseringen er vedlikeholdet. Folk er også forskjellige, og man må se sitt eget behov, forklarer hun. 

Det handler om å planlegge for en god arbeidsflyt, utnytte plassen man har og sørge for at den enkelte ansatt får et fint sted å være, kan Linda fortelle. Hun forklarer at man først må få oversikt over den plassen man har, før man begynner å jobbe med bedre funksjonalitet kombinert med kreativt design. Multifunksjonelle møbler, faste plasser til ting og fokus på komfort står sentralt. Hun vil oppfordre alle til å ta utfordringen hun har lagt ut på sine nettsider. 

Bedriften er en litt annerledes rydde- og organiseringsservice, forteller Linda Morønning videre. Hun er glad i farger, og råder ofte bedrifter til å bruke fargene som finnes i bedriftens visuelle profil. Kundene kan velge mellom tre pakker – fra liten til stor forandring, og det går mye raskere å flytte litt på større møbler enn å sortere en masse små skuffer, forklarer hun. Dessuten tilbyr Linda også sine tjenester digitalt via Zoom. 

Med 10 års erfaring som bioingeniør har hun lang erfaring med orden og nøyaktighet, og hun har lenge hatt et ønske om å kunne jobbe mer kreativt. Under pandemien kom hun over et kurs, og når muligheten til å starte for seg selv dukket opp så måtte Morønning gripe den. Nå er hun i oppstartsfasen, og håper at hun kan hjelpe mange bedrifter med å blomstre i tiden fremover.

Tekst og Foto:

Lasse H. Hansen

Related posts

Har klokketro på estlandsk lettvekter

mortensen

Bilbutikk1 Moss er topp-sertifisert: I bilbransjens eliteserie

mortensen

HMH Cement & Flis: Endelig er vi i gang!

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy