Image default
Høyda Nytt på Høyda

Edel vant Høstjakt på Høyda

– Jeg er ikke akkurat den som pleier å vinne noe, så dette var morsomt, sier Edel Linde Christiansen. Hun er hovedvinneren av årets store høstkonkurranse, og det var ikke småtteri som lå i premiekurven. 

I forrige nummer av På Høyda midt i Moss kunne du lese om Høstjakt på Høyda, en fotojakt hvor man deltok ved å sende inn bilder av handelssamarbeidet På Høydas medlemsbedrifter.

Totalt skulle sju gjeve premiepakker deles ut, og det var altså Edel Linde Christiansen som stakk av med den flotte førstepremien. 

– Jeg sendte inn et bilde av Toppform Fitness, hvor jeg har trent et par, tre år. Jeg er ikke akkurat den som pleier å vinne noe, så jeg ble veldig overrasket da jeg ble trukket ut. Dette var morsomt, sier den fornøyde vinneren. 

Gjev premiepakke
Det var På Høydas medlemsbedrifter som sto for premiene, og i førstepremiepakken lå det blant annet afternoon tea for to hos Farbror Melkers M8, avspenningsmassasje hos Doula June, valgfri behandling hos Høyden Hudklinikk og gavekort på Rygge Storsenter. 

– Jeg må si det var utrolig mye spennende her, sier vinneren, som ofte benytter seg av Høydas  stor utvalget av varer og tjenester. 

– Høyda har blitt et utrolig flott område, og det blir bare finere og finere, konstaterer Christiansen. 

Rakk du ikke å bli med? 
Ifølge På Høyda-prosjektleder Tina Lorentzen kan det godt hende det kommer nye konkurranser tilsvarende «Høstjakt på Høyda».

– Vi liker jo veldig godt å skape engasjement og blest rundt alle de flotte bedriftene her på Høyda, sier hun og fortsetter.

– Slike konkurranser bidrar til noe positivt for både handelsstanden og ikke minst for publikum. Følg med her i avisen og på vår Facebook-side. Begge steder brukes til å informere om både konkurranser og alt annet som skjer, avslutter hun. 

Related posts

Toppform, et allsidig treningsenter for alle

mortensen

Markerte ny kommune med allsang og riving av gigantisk «mur»

mortensen

Fotskanner hos Tools AS

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy