Image default
Helse & Velvære Høyda

Mona og Therese henger fortsatt sammen på jobb

Det er nå over 20 år siden Mona Johnsen og Therese Sanderød ble arbeidskolleger. De møtte hverandre hos Beauty Centeret og der er de fortsatt. Det er fredag ettermiddag i Beauty Centerets lokaler i andre etasje i Midtveien 1.  Travelt opptatte møter vi på både eier, Mona Johnsen og Therese Sanderød. Etter noen minutters ventetid finner de et lite smutthull i timelisten og det er da vi får audiens. Det er jo spennende å høre om hvordan de har holdt ut med hverandre i så mange år og hvor ofte de ryker i tottene på hverandre.

– Det skulle du nok ha likt å skrive om, men det har nok aldri skjedd, ler Johnsen før hun fortsetter. I løpet av alle de årene vi nå har jobbet sammen, så har det vært svært lite drama. Vi trives godt med hverandre, forteller hun og får et nikk fra Therese Sanderød.

På rett plass
Det er nå litt over to år siden Mona Johnsen besluttet å flytte byens eldste skjønnhetssalong fra Moss sentrum og opp til handelsområdet som nylig byttet navn til Høyda. Det har hun ikke angret en dag på.

– Nei, det kan jeg ikke si at vi har. Her oppe trives vi svært godt. Det er jo så mye som skjer her hele tiden. Vi liker den utviklingen som hele Høyda-området nå er inne. Det er pulserende og det passer oss godt, forteller hun.

Hva med kundegrunnlaget. Har det endret seg etter at dere etablerte dere i Midtveien?
– På en måte. De faste kundene våre har blitt med oss opp hit, men i tillegg har vi fått en del nye. Jeg velger å tro at det skyldes at vi på en måte er en totalleverandør innenfor bransjen og at vi står for solid håndverk, forteller Johnsen som først og fremst tar seg av kundene som er ute etter hud og fotpleie.

Gelish er populært
Negler er jo også veldig hot om dagen. Det kan man jo enkelt lese ut av alle nyetableringene som har kommet her i byen. Hos Beauty Centeret er det Therese Sanderød som er fagpersonen på området og hun er klar på hva som er mest etterspurt.

–  Det er Gelish. Kundene våre er jo opptatte av å holde neglene velstelte og pene lenge og ved behandling med denne lakken får de nettopp det, svarer hun.

Av Petter Andresen

Related posts

Markerte ny kommune med allsang og riving av gigantisk «mur»

mortensen

Su Casa Coffee – med spesialbrenning for Østfold

mortensen

Ønsker velkommen til Høydas nye kontorhotell

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy