Image default
Frisør

Studio Gimle til Høyda

Etter tre år på Jeløya har frisørsalongen Studio Gimle nå flyttet til City Syd. I forbindelse med flyttingen utvides behandlingstilbudet.  

Helt siden 1984 har det vært frisørsalong i Norsk Datasenters tidligere lokaler. I juni flyttet også Studio Gimle inn.  Studio Gimle deler lokaler med Studio Ø.

– Det har vært positivt for oss å flytte hit til Varnaveien. City Syd er et område hvor det skjer mye. Dessuten skaper det et miljø for vekst og utvikling å drive sammen med andre. Jeg trives svært godt sammen med mine nye, snille kollegaer sier daglig leder Luzenir Kirkhus.

Luzenir startet Studio Gimle for 3 år siden. Hun har mange års erfaring innen frisørfaget, og har svært mange fornøyde kunder. Suksessfaktorene tror hun har vært serviceinnstilling og kompetanse.

– Kvalitet og individuell behandling er nøkkelordene hos oss. Våre kunder skal oppleve at vi har tid til å lytte, samtidig som vi kan bidra med kompetanse og rådgivning. Kunden skal oppleve at vi virkelig bryr oss om resultatet sier hun.

Studio Gimle er oppkalt etter kinoen Gimle på Jeløya. Selv om den nye adressen er i City Syd, har navnet blitt beholdt.

– En av fordelene med våre nye lokaler i City Syd er at vi kan tilby våre kunder gratis parkering rett utenfor døren.

Når det gjelder bakgrunnen til Luzenir så ble hun så og si født med en frisørsaks i baklommen. Hennes mor drev frisørsalong, og Luzenir hjalp til der omtrent fra før hun lærte å gå. Valget ble dermed enkelt for henne når det kom til utdanning og karrierevalg.

Luzenir er brennende opptatt av trender, og bruker mye tid på å oppdatere seg på hva som skjer innen hår og stiler.

– Det er artig å kunne bistå med råd uansett om kunden ønsker en forandring eller bare en oppdatering av sin eksisterende stil sier Luzenir.

Førjulstilbud
– Trenden vi har sett siste år er at kundene etterspør hair-extensions og permanent make-up i førjulstiden. Vi har derfor valgt å ha tilbud på disse behandlingene akkurat i disse tider. Så kan vi bidra til at flere får råd til en hår-fin jul.

Utvidet behandlingstilbud
I tillegg til tradisjonelle frisørtjenester for damer og herrer tilbyr Studio Gimle voksing,  permanent makeup og gavekort på behandlinger, som er en super julegave.

– Vi tilbyr permanent makeup på øyne, bryn og lepper. Permanent makeup fremhever ansiktets naturlige trekk gjennom nesten usynlig korrigering, og gir deg et perfekt utseende 24 timer i døgnet. Man kan få fyldige bryn ved å tilføre litt pigmentering. Eller få leppene til å se større ut.

Permanent makeup og voksing utføres i et avskilt rom i salongen. Én gang i uken er rommet holdt av for en annen type behandlinger, nemlig kosmetiske injeksjoner som utføres av en profesjonell.

Foryngende behandlinger
Michele Viana er legen som vet å håndtere sprøyter. Hun er til vanlig fastlege i Halden, men hver torsdag tilbyr hun kosmetiske behandlinger hos Studio Gimle.

– Jeg driver med fillers av Juvederm (som er nesten det samme som bedre kjente Restylane) og Vistabell. Vistabell er akkurat det samme produktet som Botox og fra samme produsent, bare i en annen pakning. Vi skiller de to ved bruksfelt. Botox er i dag mest brukt i medisinske behandlinger, for eksempel mot migrene. Vistabell kommer i mindre mengder enn Botox og er mer passende til kosmetisk bruk, forteller Viana.

Legen kan sette kosmetiske injeksjoner rundt nese og munn, lepper, rundt øynene, i pannen og for å gi et løft til kinnbein. Fillers er synlig med én gang injeksjonen blir utført, mens med botox-injeksjoner kan det ta opptil 3 dager før resultatet blir synlig.

– Pasientene er veldig fornøyde etter behandling. Jeg utfører det slik at det blir naturlig og passende til kundens trekk. Du blir deg selv, bare litt yngre. Jeg elsker å gjøre dette, sier Viana.

Vi har fått gode tilbakemeldinger fra både gamle og nye kunder etter å ha flyttet til Varnaveien.

– Velg oss fordi vi har lang erfaring fra frisørbransjen.

Related posts

Hairmania: Frisørlærling med skarp kniv

mortensen

Nå utvider Grand Barber konseptet

mortensen

Storsatsning hos Strax frisør

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy