Image default
Frisør

Nå utvider Grand Barber konseptet

Å få på plass en nettbutikk er noe som innehaver, Rijad Ademi har tenkt på i flere år. Nå er den endelig på plass.

Barbereren på Høyda liker at ting skjer. Man kan godt si at han er av den litt rastløse typen. Nå er det en egen nettbutikk som har hatt høy prioritet.

– Tenkte at det var på høy tid å bygge på konseptet litt og da var det jo nærliggende å starte opp en nettbutikk. Jeg vet jo ut fra alle henvendelser jeg har mottatt at dette har vært etterlengtet. Oppstarten tyder på at det var et godt valg, smiler Ademi.

Kvalitet i høysetet
Rijad Ademi har lang fartstid innenfor frisørfaget. Han har dermed opparbeid seg god kunnskap om ulike produkter til både hår og skjegg. Dette ønsker han nå å friste sine kunder med.

– Kvalitet er viktig. Hvis du ikke står for god kvalitet på produktene så vil du falle raskt gjennom. De produktene som vi fører er alle grundig testet ut her i barbershopen vår. Dette er produkter som vi kan stå inne for og som vi vet at våre kunder vil trives med å bruke, forklarer han.

Noe for alle
Nettbutikken til Grand Barber er selvfølgelig dominert av produkter til menn. Her finner man sjampoer for både hår og skjegg, oljer, ulike typer voks, barberhøvler, kniver og mye annet. Ademi står imidlertid fast på at også damene vil finne flere produkter å velge blant.

– Vi har ikke glemt damene. Foruten sjampoer har vi jo også flere kremer som egner seg godt for det kvinnelige kjønn. I tillegg bruker jo også damene barberhøvel, svarer han med et glimt i øyet.

«Made by Ademi»
For å drifte nettbutikken får Ademi hjelp av sin kone. I og med at han selv er travelt opptatt med å klippe både hår og skjegg gjennom hele uken så sikrer hans bedre halvdel at kundene får varene så raskt som mulig. For de som måtte ønske det er det selvfølgelig mulig å plukke opp bestilte produkter i butikkens åpningstid også. På sikt ønsker Ademi å kunne tilby også egenproduserte produkter.

– Jeg har utviklet ulike skjeggoljer med forskjellige dufter som jeg så langt bare har produsert kun for bruk her i salongen. Disse har jeg nå lyst til å blande i litt større skala. Det å kunne sette sitt eget preg på produktene er noe jeg håper å gjøre mer av i fremtiden. Nå har jeg jo oppfylt målet om egen nettbutikk så da må jeg jo komme opp med noe nytt å sikte mot, avrunder den humørfylte innehaveren.

Tekst Petter Andresen

Foto Jørn Mortensen

Related posts

Storsatsning hos Strax frisør

mortensen

Hairmania: Frisørlærling med skarp kniv

mortensen

MOSSESALONG ÅPNER PÅ LILLEENG HELSEPARK

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy