Image default
Frisør

Hairmania: Frisørlærling med skarp kniv

Bashar Alsayed er inne i sitt tredje år som frisørlærling hos Hairmania på Rygge Storsenter. Hans ferdigheter med den skarpe knive til barbering har utviklet seg formidabelt – mener innehaver og daglig leder, Trine Thowsen.

Men en god utvikling og et godt samarbeid med frisørlinjen på Kalnes videregående skole er Alsayed snart klar for å avlegge fagprøven. Trine Thowsen er meget fornøyd med sin lærling og er trygg på at han vil gjøre sine saker bra på prøven.

Nøye og rolig
Bashar er en rolig og behagelig kar som er genuint interessert i faget som frisør. Han har blitt meget god på forming og designing av skjegg, noe som er meget inn for tiden – forteller Trine Thowsen og legger til at skjegg har fått en ny popularitets periode. Unge menn, med stort eller lite skjegg, dukker opp i salongen og spør etter Bashar. Hans dyktighet med den lynene skarpe barberkniven har tydelig blitt spurt langt utenfor dørene til salongen Hairmania. Dette er jo veldig hyggelig fortsetter Thowsen og viser at hans gode ferdigheter blir lagt merke til. Hans rolige og behagelig fremtoning er nok med på at kundene føler seg trygge og dermed ikke nøler med å komme tilbake neste gang skjegget vokser ut av form.

Godt samarbeid med skolen
Som nevnt er opplæringen av Bashar Alsayad et samarbeid mellom Trine Thowsen på Hairmania og Opplæringskontoret. Dette samarbeidet med vekselsvis Line Illeby Sørensen og jobb i salongen har vist seg som en meget god løsning. Lærlingene utvikler seg meget bra og får en allsidig og god opplæring. Impulsene fra de ulike lærerkreftene er med på å skape gode frisører med en god og allsidig kunnskap om faget sitt.

Trenger modeller
Trine Thowsen er full av lovord om sin unge lærling. Han kan mye og tar kritikk på en positiv og oppmerksom måte. For å bli god på designing av skjegg, er det behov for tilgang på alle mulige typer av skjegg. Derfor ønsker de seg modeller som trenger trimming, justering og ett vakkert design på skjegget sitt. Bashars dyktighet trenger perfeksjonering og rutine. Dette er meget nødvendig for at han skal være hundre prosent forberedt til sin forestående fagprøve. Det er bare å ta kontakt med salongen på Rygge Storsenter, eller lete oss opp på Facebook hvor man finner en link til bestillingssystemet FIXIT og bestille time.

Vi har stor tro på Bashar Alsayad som frisør og er stolte av den utviklingen han har hatt – avslutter Trine Thowsen og legger til at hun også regner med å ha gleden av hans ferdigheter hos Hairmania i mange år fremover.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Studio Gimle til Høyda

mortensen

MOSSESALONG ÅPNER PÅ LILLEENG HELSEPARK

mortensen

Storsatsning hos Strax frisør

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy