Image default
Ukategorisert

SprayWorkshop på Malakoff Videregående skole

Med kunstneren Charlotte Norlund og Debbie Mathisen fra Rygge Kunstforening som motivatorer var det stor aktivitet hos elevene ved Malakoff videregående skole mandag formiddag. Elevene kom i puljer og ble utstyrt med spraybokser i alle regnbuens farger.

I forbindelse med skeivt kulturår vil det på M8s eiendom bli arrangert en utstilling med arbeidene som elevene har bidratt med. Iveren og entusiasmen er helt utrolig – smiler en fornøyd Mathisen fra kunstforeningen.

Kreativitet
Elevene nesten bobler over av kreativitet – sier kunstneren CFSN (Charlotte Norlund). Noen kommer med glød og griper tak i en sprayboks og fyrer løs med alle mulige farger. Resultatet blir i nesten alle tilfeller meget bra, men andre igjen viser at de har en spesifikk plan med hva de vil få frem med fargene på det hvite arket. Det vidunderlige med slik kunst – legger hun til, er at alle som ser på det vil oppdage noe andre ikke har sett. Det er øyet og din indre kreativitet som forteller hva bildet skal være. Når all denne kunsten samles hos M8 eiendom vil alle kunne oppleve denne følelsen på den nesten femti meter lange utstillingsveggen. 

Kunsten ut av galleriene
På denne måten håper vi at mange vil fatte interesse for å drive sin egen kunst videre, samtidig som vi ser det som en mulighet til å flytte kunsten ut av galleriene. Kunst er ikke bare bilder av kjente og ukjente bildende motiver, men også en sammenføyning av farger formet etter den enkeltes kreativitet og fantasi. Når noe fenger ens indre kreativitet har det i grunn oppnådd en del av sin hensikt. Kunst skal glede, irritere og sette fantasien i gang.

Dette er et meget spennende prosjekt, som støttes av Sparebank1 stiftelsen. De har store forventninger til dette prosjektet og har gleden av å støtte det.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto er manipulert: Jørn Mortensen

Related posts

Bygglys.no: Lokal bedrift lanserer nyhet for byggebransjen

mortensen

Specsavers forlater Moss sentrum til fordel for Rygge Storsenter

mortensen

Nå ønsker Thomas å bygge et wrestling-miljø i Moss

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy