Image default
Bli Ny dag

«Bli ny dagen» Ei Toten-jente er vinneren…

Etter en gjennomgang av mange velformulerte søknader og nominasjoner er en verdig vinner funnet. Overraskende for oss alle var at budskapet fra vår lokale handelssammenslutning rekker langt utover våre lokale grenser. Høyda avisa blir lest i det ganske land, noe som ga oss mange nominasjoner, og vinneren kommer fra Østre Toten Kommune.

Som barnevernspedagog, med tilleggsoppgaver innen psykiatri og arbeid med vanskeligstilt ungdom, har hun så mange jern i ilden at hun sjelden får tid til å ta vare på seg selv. Dette var bare noen av de mange gode argumenter hun hadde skrevet i sin nominasjon av seg selv til «Bli Ny Dagen» i regi av Vicky West, Undetøyskuffen, Skoland og Strax Frisør.

Fra Østre Toten kommune
Ragnhild Furulund skriver om seg selv: «Jeg er ei jente på 29 år, bosatt i Østre Toten kommune. Jeg er utdannet barnevernspedagog, og jobber i barnehage og i psykiatrien. Jeg tar også på meg litt ekstra vakter på krisesenter innimellom. På fritiden driver jeg en mekkeklubb for sårbare og risikoutsatte ungdom. Jeg bruker mye av meg selv for å hjelpe mennesker som er i utfordrende situasjoner.  Jeg lader ved å gå på lengre teltturer, jakter og fisker. Bruker naturen mye, så jeg går stort sett bare i friluftklær». 

Ved juryens gjennomgang av nominasjonene, var det dette en som skilte seg ut. Her er det et menneske som gir av seg selv for å kunne gi andre et bedre og meningsfylt liv. Juryen mente at hun fortjener et pusterom hvor hun selv er i fokus og blir tatt vare på. 

På telefonen forteller Ragnhild at hun gleder seg til å lære mer om hva som passer henne av farger og typer klær. Hun har jo fått noen hint fra venninner o.l., men det har jo liksom ikke nådd frem – sier hun med et smil. Denne gang skal jeg lytte til ekspertene og er meget spent på hva de kommer frem til med klær, hår og kroppspleie.

Gleder seg
Ragnhild Furulund forteller at det var ikke fritt for at tårene kom da hun fikk beskjeden om at hun hadde blitt plukket ut som den heldige. Jeg har nok kanskje et litt dårlig selvbilde – forteller hun og legger til at hun til tider føler seg som en grå mus. Drømmen om å lære mer om styling og om hva som passer best på henne har vært der lenge, men har oftest bare blitt prioritert bort. Jeg ser virkelig frem til å bli skjemt bort og tatt vare på – legger hun opprømt til.

Topp butikker
De fire butikkene som er involvert i denne konkurransen er blant de beste i sine felt – forteller innehaver av Vicky West AS, Hilde Mari Sandaker. Selv reiser hun verden rundt for å tilby sine kunder det beste av det beste i mange ulike smakssammensetninger og prisklasser. 

Undertøyskuffen AS er kjent for sine kvalitetsprodukter til kvinner som unner seg det beste og med medarbeidere som virkelig kan sitt fag og kan veilede til riktig valg av undertøy. 

Skoland AS er vel kjent for de fleste med sine kvalitets produkter og gode utvalg i de fleste prisklasser.

Strax Frisør AS har et velsmurt team som med sine gode kvalifikasjoner kan tilby tjenester som vil tilfredsstille de fleste av sine kvalitetsbevisste kunder.

Dette er butikker som satser på sine kunder. De ønsker at alle skal bli sett og kunne få den oppfølging og veiledning de ønsker når de kommer inn i butikkene. Felles for dem alle er det høye nivået på medarbeidere som til enhver tid står til tjeneste for deg som kunde. Det er ingen tvil om at den heldige kandidaten fra Østre Toten er i de beste hender når hun spent møter til sin «Bli Ny Dag».

Vi gleder oss til å treffe vinneren – smiler Nathalie Engebretsen i juryen. Hun vil også være Furulunds guide og støttespiller under hele dagen hun tilbringer i Høyda Handelsområde. Dette blir en dag vi vil minnes – smiler hun forventningsfullt.

Tekst: Ivar B Johansen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy