Image default
Nytt på Høyda

Skousen Moss støtter FK Eika Krapfoss

FK Eika på Krapfoss har fått en ny og betydelig sponsor. Det er Skousen Moss med sine driftige eiere Martin Maagerø og Hans Marius Børstad, som har inngått en sponsoravtale med fotballklubben på Krapfoss. En tydelig markering med banereklame viser at Skousen støtter barneidretten.

Ved kjøp av betydelig reklameplass på banen og i tillegg gir alle ungene i klubben hver sin personlige drikkeflaske, er dette å regne for oss en betydelig sponsor. Vi skylder jo også å nevne at den store, blide dansken i Dano Prosjekter har gitt verdifull bistand med produksjon og montering av de flotte skiltene. De er meget godt synlige der de henger bak målet i nordenden av banen. 

50 års jubileum
Det er jo ikke ofte vi får forespørsel fra en sponsor om vi er interessert i et samarbeid med dem – smiler Nilsen og utrykker samtidig takknemlighet for at avtalen gikk i orden. Dette er jo også spesielt viktig for oss i dette året vi går inn i – forteller han videre. Fk Eika fyller nemlig femti år i år og hele klubben venter i spenning på om samfunnet åpner opp slik at vi kan realisere en storstilt feiring. Det planlegges feiring for sikkerhets skyld – smiler Nilsen og håper at de skal kunne samle alle 250 medlemmene på banen under «Eikadagene» denne sommeren. Det var nemlig sommeren 1971 at banen ble åpnet og klubben stiftet. Dette fortjener en storstilt markering – mener Nilsen.

Fair play-klubb 2020

FK Eika er en klubb med stor rettferdighets sans. Dette fikk de belønning for ved at de i 2020 ble utnevnt til Østfolds fair Play klubb. Dette henger veldig høyt – forteller klubbens nestleder Richard Jensen og legger til at dette er fortjenesten til alle klubbens medlemmer og spesielt trenere og ledere som formidler et godt og riktig budskap.

Hvert år kåres årets Fair play-klubb i de 18 fotballkretsene, der vinnerne i hver krets i år får 10 000 kroner og en plakett. Fair play er samlebegrepet for fotballens verdiarbeid. Det handler om det som skjer på og utenfor banen, og er normen som skal prege aktiviteten på alle nivåer. Fair play er og skal være en viktig del av fotballhverdagen, og er noe NFF jobber mye med i samarbeid med Norsk Tipping.

Skousen Moss støtter barn

Skousen Moss har gjennom årene gitt betydelige støttebidrag til lokale hjelpeorganisasjoner og til barneavdelingen på Østfold sykehus Kalnes. Vi har stor glede av å kunne bidra der det vi ser et behov og vi synes det er naturlig å gi litt tilbake så lenge vi har en mulighet – sier en blid Martin Maagerø. Han mener dette er deres måte å takke sine trofaste kunder på, som gjennom sitt kundeforhold til Skousen Moss gjør dette mulig.

Pandemien har ikke gjort hverdagen enkel for oss – sier de to lederne til avisen Høyda, men ber oss innstendig om å sende deres og klubbens takk til Skousen Moss for hjelp i en vanskelig tid. De gleder seg til å komme i gang med «ordentlig» trening igjen. Men han mener alvorlig at klubbens spillere nå må være på toppnivå når det gjelder pasninger og skudd. Ta en tur til Eikabanen, så skal dere få se selv – smiler Richard Jensen til slutt.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

SpareBank 1 innvier signalbygget. – Velkommen til åpent hus

mortensen

Bajazzo endret konseptet og fikk full uttelling

mortensen

Studio Sigdal Moss – jubler i nye lokaler i Varnaveien

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy