Image default
Jobb

PS Press Reklame på jakt etter en erfaren montør

Det er travle dager for de ansatte i PS Press Reklame. De utløser behovet for litt ekstra hjelp. Kanskje du er den rette? 

Da koronaen slo til med full styrke i mars i fjor møtte PS Press Reklame som svært mange andre på en annerledes hverdag. Ordrene strømmet ikke lenger inn slik man var vant til. Takket være en offensiv og ikke minst kreativ stab klarte firmaet imidlertid å snu den akutte utfordringen til noe positivt ved å starte med produksjon av visir, avstandsmerker og annet som det akutt ble et behov for. Nå er imidlertid PS Press-skuta på rett kjøl med søkelys på mere kjente og kjære arbeidsoppgaver forteller Siv Holder som er HR – og markedssjef i firmaet.

– Vi har tatt den normale hverdagen tilbake og det er vi selvfølgelig veldig glade for. Kreativiteten blomstrer på huset og det skaper igjen mange spennende oppdrag. Faktisk så mye oppdrag at vi nå ser oss om etter en hjelpende hånd.

På tross av at vi har økt staben ved at vår lærling har fått fast jobb hos oss etter endt læreløp og vi har en ny grafiker på plass ser vi at oppdragsmengden stadig øker. Vi driver i en bransje hvor det forventes at det leveres på kort tid, – oftere og oftere ser vi at et par ekstra armer hadde vært helt på sin plass.

Er dere rett og slett på jakt etter en ny medarbeider?
– I utgangspunktet er vi først og fremst på søken etter en montør som kan bistå oss noen dager i uken i forhold til foliering og montering. Det hadde selvfølgelig vært flott om dette på sikt kunne føre til en fulltids stilling, men det er det for tidlig å si noe om nå, forteller Holder.

Bill. mrk: Erfaren montør
Den engasjerte HR- og markedssjefen er sikker på at det finnes mange dyktige folk der ute som kunne passe inn i den rollen som reklamefirmaet i Rabekkgata nå ønsker å fylle:

– Helt klart. Når det er sagt så ønsker vi en som har erfaring på feltet. En som har kunnskap om foliering og som kan trå til som montør i ulike sammenheng. Vi søker rett og slett en handy medhjelper. En som både er detaljorientert og nøye, uttaler hun.

Full fart
PS Press Reklame opererer i en bransje hvor tempoet er høyt. Derfor må den aktuelle søker tåle å stå i det når det koker som verst.

– Vi lar oss ikke styre av klokka for å si det slik. Når en jobb venter så er det bare å brette opp ermene, uavhengig av om jobben må gjøres tidlig på morgenen eller utover kvelden. Dette er vår hverdag. Dette er hverdagen i vår bransje og en dynamikk man må trives godt med. Ingen arbeidsdager er like, enten vi snakker om innhold eller lengde, svarer Siv Holder.

– Er det noe mer som kreves av en potensiell søker enn det som er nevnt til nå?
– Ja, det er et par ting til. Den som søker, må ha serti‌kat. Hvis man har liftsertifikat i tillegg så er det bare et pluss. Foruten dette så må personen ha godt humør. Vår filosofi er at humor og humør på arbeidsplassen er et must, glade folk leverer best, avrunder Holder.

Siv Holder forteller videre at reklamebransjen bærer preg av at alt skal gå fort for seg. Det er derfor viktig at den aktuelle søkeren må tåle å stå i det når det koker som verst. 

Tekst Petter Andresen
Foto Jørn Mortensen

Related posts

Fosterhjem ønskes

mortensen

Ole Kristian klar for nye utfordringer

mortensen

Stolt lærekandidat hos Delete IT har bestått kompetanseprøve

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy