Image default
Høyda

Skousen i Rabekkgata 5 år – det første året med nye eiere

Det er ett år siden vi overtok og året har vært overraskende godt for oss – smiler Martin Maagerø og Hans Marius Børstad fornøyd. Mange fantastiske kunder og stadig nye ansikter som dukker opp i butikken. Dette gir dagene glede og arbeidslyst mener de to eierne.

Det første året har vært arbeidskrevende, men utrolig morsomt – forteller daglig leder Martin Maagerø i Skousen Hvitevarer Rabekkgata 2. lærekurven har vært bratt, men vi har smurt riktig så klatringen har ikke bydd på problemer.

Ved siden av å yte meget god service har vi jo en utrolig beliggenhet. «Alle» vet jo hvor vi er. At vi er godt synlige beviser jo plakatene våre. Så fort vi setter opp et godt tilbud, er det straks folk innom for å sjekke om nettopp dette skal være noe for dem.

American Look 
Vi fører jo omtrent alle de kjente merkene innen hvitevarer og i tillegg vil nå hyllene våre fylles opp med den nye, meget populære retroserien til Ariete. Denne produktlinjen er det Kenwodd gruppen som står bak, noe som i seg selv vitner om kvalitet. 

Hele serien har utseende og et fargevalg som vi like gjerne kunne ha hentet ut fra et amerikansk hjem på 50 -og 60-tallet. Det er allerede meget godt mottatt hos kundene, og da spesielt den yngre garde – smiler en ivrig Hans Marius Børstad og legger til at en del av miljøet rundt de amerikanske bilene ser ut til å ha oppdaget denne serien. Det virker som om den passer rett i deres verden rundt bilene fra samme årsperiode – avslutter han.

Nytenking i kundebehandling
Vi har mange planer for starten på dette året og vil om ikke lenge starte en liten ombygging – rokering inne i butikken vår – forteller sjefen Martin. Vi ønsker at kundene skal kunne forbinde et besøk i vår butikk som en hyggelig opplevelse og vil derfor utvide og oppgradere vår populære lounge område. Denne vil bli plassert mye mer strategisk i butikken slik at det blir mer naturlig for kundene og ta seg et par minutter med en kopp kaffe e. l og senke skuldrene. Dette gir oss bedre mulighet til å sørge for god kundebehandling selv med mange kunder i butikken.

Fire ansatte sammen med den utrettelige lastebilen «Hjørdis» sørger for at Skousen Hvitevarer i Rabekkgata 2 gir deg den service du forventer å få. Vi er behjelpelige med levering av dine nye hvitevarer og setter de på plass for deg. Emballasjen tar vi selvfølgelig med oss når vi drar.

Tekst: Ivar B Johansen
Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Et førjulsbesøk hos HøydaNissen

mortensen

Fullt trøkk i Vingparken

mortensen

Velkommen til Høyda!

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy