Image default
Nytt på Høyda

Rusta til Rygge Storsenter

Datoen er foreløpig ikke offentlig, men en ting er sikkert; den åttende Rusta butikken i Norge vil åpne i løpet av november 2015 i Moss. 

Den svenske butikken markedsfører seg med «nesten alt til hjemmet». Varehussjef Kjell- Kristian Ellingsen er meget fornøyd med 2000 kvadratmeter boltreplass på Rygge Storsenter.

– Dette er en vinn-vinn situasjon både for oss og for senteret, beliggenheten er meget bra, vi blir en stor aktør og håper å kunne bidra til å gi enda et løft både til senteret og til nærområdet.

– Hva er konseptet til Rusta?
Konseptet er ferskt i Norge, det er omtrent et år siden første butikk åpnet, i
Sverige er Rusta meget store med nesten 80 varehus, sier han. Vi har et meget bredt sortiment og mange ben å stå på når det kommer til vareutvalg.

Kanskje er det enklere å forklare hva du ikke finner på Rusta. Enkelt sagt får du alt du trenger til hjemmet- bortsett fra møbler. Likevel har vi noen småmøbler, og på våren finnes et stort utvalg av hagemøbler.

Mange av varene følger sesongene, og vi åpner derfor på et meget gunstig tidspunkt med tanke på julehandelen. I Sverige er Rusta den største artikkelen når det kommer til jul og juleartikler, og her håper vi selvsagt på full trøkk fra start, sier Ellingsen.

Overraskende lave priser
Ved å være vår egen importør, grossist og detaljhandler kan vi hoppe over dyre mellomledd og handle direkte med våre produsenter. Fordi vi handler stort og direkte kan vi tilby høy kvalitet til lav pris. Hos oss finner du gode merkevarer for eksempel innen hud og velvære eller rengjøring og kjøkkenvarer.

Vi har et godt utvalg i alt fra treningsutstyr til belysning, vi har dyremat og utstyr, og selvsagt vinterredskap både for jobb og lek. Dette for å nevne noe, det er selvsagt mye mye mer, sier Ellingsen. Alle Rusta butikkene er omtrent like store med ca samme sortiment og prisklasse, selv om det kan være noe individuelle forskjeller.

Bra team
Med et sted mellom 600-700 søkere, har det vært mange om benet når det
kommer til ansettelse.

Vi er ferdig med all rekruttering og  føler vi oss trygge på at de 15 ansatte vi har i vår stab vil gjøre en meget god jobb. Med så mange søkere bør også resultatet bli bra, sier han. Våre ansatte skal ha fullt kundefokus og våre ansatte er både gutter og jenter i ulike
aldre. Det er bra både for arbeidsmiljøet og for kundene. Rusta er kjent for å verdsette personalet og er en trygg og god kjede å jobbe i.

Gavekort og åpningstilbud
Vi tilbyr et gavekort på 1000 kroner til de 100 første kundene og vil selvsagt også friste med gode åpningstilbud.

Vi kommer med egen kundeavis ca hver fjortende dag, så her er det bare å følge med, sier Ellingsen. Åpningstider vil følge senteret : 10-20 på hverdager og 10-18 på lørdager.

Tekst og foto: Kristin Emilie Gudbrandsen 

Related posts

Fornøyde innflyttere i Midtveien

mortensen

VVTeknikk 40 år med varme, ventilasjon og sanitær

mortensen

Carlsen Fritzøe har reåpning etter store oppussingsprosjekter

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy