Image default
Bil

Ole Petter Brenna, en dedikert fagarbeider/servicetekniker hos Autoservice Moss AS

Etter oppmerksomheten vi tidligere har gitt lærlingene og deres opplæring hos Autoservice Moss AS, kunne vi ikke utelate spørsmålet om hvor lærlingene havner etter endt opplæring? De beste blir hos oss – smiler Lasse Johansen og setter blikket bort mot Ole-Petter Brenna.

Brenna forteller at da han etter endt læretid fikk tilbud om fast jobb hos Autoservice, var han ikke i tvil om at hans skulle takke ja. Med så mange faglig dyktige arbeidskamerater innenfor veggene, var han sikker på at hans egen utvikling ville fortsette. 

Fem år senere har han fasiten i hånda. Den bekrefter det som avgjørelsen ble basert på. Min egen utvikling har bare fortsatt ettersom årene har gått – smiler Brenna og titter bort på «sjefen» Lasse Johansen. Johansen bekrefter at Ole-Petter disse årene har bevist at hans antakelser og vurdering når han ga ham tilbudet om fast jobb, var basert på Brennas iver og interesse for å bli god i faget. Det er naturlig å sette nye lærlinger sammen med Brenna – fortsetter Johansen. Der får de alltid rolig, saklig og riktig hjelp slik at de selv lærer å løse problemene. 

Dagens biler er nok ikke bare biler lenger. Det meste under karosseriet i en moderne bil er overvåket av datamaskiner og du kommer ingen vei uten gode kunnskaper i datamaskinenes mystiske verden. 

Etter at skjermen har stilt diagnosen, er det på tide å bli møkkete på fingrene. Ole Petter har vist at han behersker det meste som er relatert til bil. Fra enkle servicer til kompliserte reparasjoner av bilenes overvåkende utstyr.

Brenna forteller at med en jobb som har mange unaturlige arbeidsstillinger, kreves det at man holder seg litt i form. Dette løses med kameratslig fotball på Sprint-Jeløys C-lag og at han har planer om å ta opp sin gamle aktivitet på BMX sykkelen. Han har startet oppussingen av en sykkel og regner med å satse igjen så snart formen/kondisjonen tillater det. Grunntreningen er begynt – smiler Ole-Petter Brenna og dukker inn under panseret på et nyere Volvo.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Renault Zoe – elektrisk miljøbil til BDO

mortensen

Bjørn Ernø har klokketro på bruktbilmarkedet

mortensen

thansen – Nyåpning i Høyda handelsområde

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy