Image default
Ukategorisert

Tribunen prosjektet i rute – salget over all forventning

Salget av boliger i dette fantastiske prosjektet har gått over all forventning. Siden salget startet opp i april, er 49 leiligheter solgt. Det er mange som ønsker å bo sentralt mellom Moss sentrum og Høyda. Her er alt fra gamle Mosseborgere, som ønsker seg en lettere boligløsning i nærheten av sitt gamle boområde, til innflyttere som ser den enkle kommunikasjonsløsningen som det største fortrinn.

Vi selger mye på beliggenhet – forteller megler Joachim Kolderup. Han legger til at med beliggenhet menes at boligfeltet har nærhet til omtrent alt. 

Sentralt område
Nesten alle fasiliteter ligger innenfor -gå eller sykkelavstand. Det være seg byen, havet, innsjøen eller skogen. Sammen med naboskap til distriktets største handelsområde gjør det beliggenheten omtrent perfekt. At vi i tillegg bare ligger et lite utspark fra hoved matta på Melløs stadion, er nok for mange heller ikke noen ulempe.

Noen er nok kanskje bekymret for trafikkstøy og høy trafikktetthet på Ryggeveien, men med kav fartsgrense og rundkjøring like ved er støyen lite sjenerende. 

Høyden over havet blir på rundt femti meter. Dette gir oss gode solforhold, samtidig som det er flatt nok til å benytte sykkelen til nesten alle destinasjoner rundt i hele byen.

Ledige leiligheter
Byggeprosjektet til Frigaard Gruppen består av tre trinn, og det er første byggetrinn som nå er under oppføring. Leilighetsbyggene mot Ryggeveien og Rabekkgata er på fire etasjer. Inne i gårdsrommet og mot Melløs Stadion bygges det tårnhus på hele åtte etasjer. 

Det er i langhusene mot Ryggeveien og Rabekkgata at det fremdeles finnes 17 ledige leiligheter opplyser Kolderup, han legger til at i tårnhusene er det kun to leiligheter som ikke er solgt. Leilighetene er fra 64 til 85 kvadratmeter, og det vil kunne kjøpes biloppstillingsplass i parkeringshuset kjelleren for de som måtte ha behov for det. 

Dette er leiligheter som holder høyt nivå. Ikke bare på beliggenheten og område, men også på materialer og utførelse. Det er lagt stor vekt på de nye eierne skal kunne få et lettstelt og praktisk innredet bosted – samtidig som den skal være hjemmekoselig og trivelig og bo i. Joachim Kolderup er full av lovord for dette prosjektet, og bekrefter i grunn sine påstander med at det har vært så mange kjøpere.

Det sendes stadig ut prospekter og priser – smiler en opprømt megler. Det er også laget en nettside til prosjektet med boligvelger så kjøperne enkelt kan finne informasjonen digitalt på www.tribunen.no.  Her gjelder det å smi mens det enda er noen ledige leiligheter igjen å få kjøpt – avslutter Joachim Kolderup, mens han svarer på nok en telefonsamtale.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

CC Cowboys konsert i VingParken:- Vi trenger en konsert som løfter oss igjen!

mortensen

Vansjø Boligbyggelag og Bovieran, en moderne boformen for deg over 50 år har kommet til Norge

mortensen

Terrigeno – Suksess under pandemien

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy