Image default
Høyda

Rema 1000 Midtveien i nye flotte lokaler i Varnaveien

Det var fullt hus allerede minutter etter at Rema åpnet i sine nye lokaler i Varnaveien 7. april 2015. Det er gledelig å se at kundene strømmer til, dette har vi jobbet for sier kjøpmann Ann Kristin Børresen, som sammen med sin mann Torry, ønsket velkommen med en blomst i døra til alle fremmøtte.

– Vi stengte lørdag kveld kl.21, og allerede søndag morgen kl. 08.00 var vi i gang med flyttingen. Her var det ingen tid å miste, og alle ansatte har gjort en formidabel innsats. Jeg må virkelig skryte av jobben som har blitt gjort, det har vært snakk om 16 timers arbeidsdager for mange av oss. Vi valgte til slutt å regne nattens søvn i kvarter, for at det skulle høres litt mer ut, sier Ann Kristin, som er kjent for å se positivt på det meste.

– Og nå er alt på plass?
– Ja, nå er det ikke en eneste artikkel igjen i de gamle lokalene. Jeg har leid meg en liten konelastebil og sammen med de ansatte har vi kjørt frem og tilbake utallige ganger for å fylle hyllene i den nye butikken. Nå er det vel bare ledninger og lodotter som ligger igjen, smiler hun. Vi har sett frem til denne åpningen, og både ansatte og kundene har så langt vært positive.

Bedre enn forventet
– Når vi først så lokalene synes vi det så litt lite ut, og vi reiste faktisk rundt med målebånd til de andre Rema butikkene, vi skulle ikke ha noe mindre plass enn de andre, sier Ann Kristin. Når det er sagt er vi veldig fornøyde, og når alle varene var på plass synes vi faktisk lokalene virket større. Både Torry og jeg har fått vært med på hele prosessen, og vært delaktige i avgjørelser underveis. Torry har fungert som byggleder her de siste 14 dagene, og jeg har holdt i trådene i den gamle butikken. Det har fungert fint, sier hun. Vi har jobbet mye med å få god plass mellom hyllene og vært med på plassering av varene. Vi samlet de ansatte til et personalmøte kvelden før åpningen og tilbakemeldingene var «godt jobba, dette fikk vi til!». Det var en sliten, men fornøyd gjeng.

Parkering har vært et tema
– Nå har jo vi vært heldige og hatt meget gode parkeringsmuligheter i Midtveien, noe jeg vet har betydd mye for kundene våre. Jeg vet at mange har vært spente på hvordan det vil bli med parkering når vi nå har flyttet. Vi er i dialog med gårdeier for å være sikker på at våre kunder får parkert utenfor butikken, og dette er lovt å ryddes opp i, sier Ann Kristin. Til nå har mange av plassene blitt brukt av bilforretningen vegg i vegg, som har brukt plassene til sine biler, men dette regner vi med vil løses helt fint.

– Dere har mange faste kunder?
– Ja, det har vi alltid hatt og jeg føler meg ganske trygg på at våre kunder vil følge oss her i Varnaveien også, samtidig som vi selvsagt ønsker nye kunder velkommen til vår nye, flotte butikk, avslutter Ann Kristin Børresen.

To allerede fornøyde kunder
– Dette ser meget lovende ut, vi har handlet på Rema i alle år og det kommer vi til å fortsette med, sier ekteparet Elin Wilskow Jenssen og Martin Jenssen. Vi bor på Ekholt og har kort vei, og her i Varnaveien finner vi i tillegg apotek og annet man trenger. Rema har både godt vareutvalg og er rimelige i pris og så må vi jo få skryte av den blide og hyggelige betjeningen. Bare det i seg selv er grunn for å komme hit, smiler Elin.

Tekst og foto: Kristin Gudbrandsen

Related posts

Markerte ny kommune med allsang og riving av gigantisk «mur»

mortensen

Bajazzo på Høyda feirer 30 år

mortensen

Hos Finn Brynildsrud & Sønner på Høyda kan det umulige bli mulig

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy