Image default
Historie

Moss Magasinet 2021: Utgave nr 38 klar for salg

Hallo alle Magasinvenner. Vi kan nå melde at 2021 utgaven av Moss Magasinet vil være i salg fra 1. desember. Årets utgave er et virkelig skattkammer med historier fra vårt nærmiljø. Hele seks skribenter har levert artikler til årets blad, og det gir oss en god spredning innen flere spennende områder. Også i år er det funnet frem gamle og kanskje litt skumle historier.

Moss Magasinet har holdt ut i hele 38 år. Legger fortsatt alle kluter til for at vi skal kunne fortsette denne unike tradisjonen med vår lokalhistorie. En del av tradisjonen er også skribentene. De har vært trofaste gjennom de fleste av de siste årene, men med noen spennende nykomlinger innimellom.

Gamle og nye navn

Brødreparet Audun og Arnulf Johannessen skuffer oss ikke. Også i årets utgave har de bidratt med spennende lokalhistorie som fortjener å komme ut av sitt gjemme. Karin Behn Skjævestad og Bengt Eriksen er også gamle kjente, som sammen med ikke ukjente Kjell Henriksen, har bidratt med spennende lesning. Sist, men dog ikke minst, har vi også i år med oss Jon Gundersen som etterhvert begynner å bli fast i skribent staben. 

Disse navnene skulle i seg selv gi trygghet for at Moss Magasinet fortsetter i samme trygge spor med spennende historielesning. Redaktørduoen Arnulf Johannessen og Ivar B. Johansen, jobber sammen med Einar Pettersen hos PS Press for at vi fortsatt kan kose oss med dette skattkammeret med lokalhistorie hvert år.

Utsalgsteder

Det har vært en travel høst for skribentene og redaksjonen. Vi er selv veldig fornøyd med det resultatet som ligger i salg fra den 1. desember. 

Vi regner med at du vil kunne finne blader hos alle byens Rema 1000 butikker, hos Bjørn Tipping og Tobakk (Bjørnen), Høyvekta brukthandel og Go’ bua på høyda. 

Alle Moss Magasinets «medarbeidere» ønsker sine lesere en riktig god Jul og Godt Nyttår og at dere alle kan kose dere med årets magasin denne julen.

Related posts

Da moderniteten kom til Høyda!

mortensen

«Langevei» – en glemt veiforbindelse på Høyda og Ekholt

mortensen

Moss Magasinet 2022 – lokalhistorie med dype tradisjoner

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy