Image default
Høyda

Pongos bestselger til Jul!

Når vi snakker om bestselgere av juleblomster hos Pongo er han ikke i tvil. Det er Julestjerner som er den store slageren nå før jul. Jeg regner med at det er minst 30 000 hjem som blir gledet av Julestjerner fra oss – smiler den blide blomsterhandleren.

Her teller vi ikke enheter – sier handelsmannen, det er lettere å regne paller. I blomsterbutikken på Lilleeng Helsepark har de solgt Julestjerner i en god stund allerede. Dette er en plante som har ekstremt god holdbarhet, slik at de kan kjøpes inn tidlig og likevel gi glede med full blomst til jul.

Ikke bare Julestjerner
I tillegg til rundt 30 000 julestjerner selges det også andre blomster som mange relaterer til julen. Dette er kjente blomstergleder som Asalea, Svibler og Julegleder. Vi har et jevnt og godt salg nå føre jul – smiler Pongo og regner med at han vil få det adskillig travlere etter hvert som feiringen nærmer seg. De siste dagene er det stinn brakke – ler han. Håper at alle våre kunder tar de pålagte restriksjonene på alvor og benytter munnbind og god avstand i vår butikk.

De aller fleste er flinke
Med tanke på koronarestriksjonene er de aller fleste av vår kunder veldig flinke. De setter på seg munnbind når de kommer inn i butikken, og i tillegg passer de på hverandre – forteller handelsmannen. Hvis noen slurver med munnbind eller avstand, er det alltid noen som minner dem på restriksjonene. Sånn er det hos oss – smiler Henry lurt. Jeg har jo alltid sagt at vi er en stor familie.

Sentralt på Høyda
Blomsterbutikken til Henry Pongo er nærmest som et blomstervarehus i Lilleeng Helsepark. Den føyer seg fint inn i det pulserende handelslivet på Høyda området og Henry Pongo sier at flyttingen fra sentrum til Høyda var meget vellykket. Vi har bare hatt stigning i salget og mange nye gode kunder har funnet veien til oss. Enkel og lettvint parkering, og et utvalg av butikker rundt oss, som nesten ingen kan varte opp med. 

Joda – smiler handelsmannen, og legger raskt til at vi har det fortreffelig her på Høyda Handelsområde, før har snur seg mot neste kunde som gjerne vil betale for en kasse med Julestjerner. Her går det unna – ler han Henry lurt.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Blomstrer blant frukt og grønt

mortensen

HØYDA AVISEN LEGGES NED!

mortensen

Grand Barber Herrefrisør med storfint politikerbesøk!

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy