Image default
Bedrift

PC Hjelp gikk bare over veien for å kjøpe bil hos Moss ToTakt

I Høyda handelsområde er det kort vei til det aller meste. De fleste bransjer er representert innen for et relativt lite område. Så hvorfor reise langt når en av tjenestebilene hadde behov for utskiftning tenkte Geir Hansen hos PC Hjelp. Rett over gaten satt den evigunge Rolf Utne hos Moss Totakt med bilen han hadde behov for.

Nå har jo Hansen benyttet merket Renault siden han startet opp med PC Hjelp, og han var jo ganske klar på at det var dette merket han igjen ville ha. Utne hos Moss Totakt kjenner sine kunder, og nesten før Hansen hadde lagt frem sitt ønske, var tilbudet lagt frem.

Moderne varebil
Det er en glede å kunne serve slike kunder som Hansen hos PC Hjelp – smiler Utne. Han vet alltid hva han vil ha og er rett frem med å opplyse om det. Etter de vanlige forhandlinger var avgjørelsen tatt og Moss Totakt er klare til å levere en Renault Kangoo 1,5 diesel. Bilen skal folies med den meget kjente logoen til PC Hjelp og dette oppdraget er satt bort til PS Press. De er profesjonelle og vet hva kunden ønsker. Lett som en plett – ler Siw Holder da bestillingen blir sendt inn. Foilene blir laget, og levert/montert til tidspunktet som er avtalt.

Autoservice Moss AS
Ved å benytte lokale leverandører i nærområdet blir bilholdet til vårt firma enklest mulig – forteller Geir Hansen. Lasse Johansen og Autoservice Moss As er godkjent Renault verksted og har hatt all service på våre biler. De gir oss meget kort verkstedtid på servicer og reparasjoner. Vi er jo avhengig av våre biler for hurtige utrykninger til kunder med dataproblemer og levering av nødvendig utstyr. Dette er også en av årsakene til at vi velger biler med forbrenningsmotor. Vi har ikke anledning til at bilene skal bindes opp til ofte lange ladetider.

Å benytte lokale leverandører er litt som å hjelpe hverandre. Vi opprettholder omsetningen i vårt eget handelsområde og pleier gode forbindelser. På den måten vil også vi kanskje bli husket på neste gang det skal gjøres investeringer i datautstyret hos våre leverandører – smiler Geir Hansen til slutt.

Related posts

22-åringens eplebusiness

mortensen

Bogerud Tekstil er 50 år

mortensen

XL-Bygg i Moss vil gjøre det lettere for kundene

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy