Image default
Bedrift

Fargerike Bretun med egen MAL Proff avdeling

Avdelingen har vi hatt en stund – sier Gard Ove Larsen, som sammen med nestoren Odd Solli legger alt til rette for de profesjonelle malerne. I den gamle butikken var proffavdelingen veldig utilgjengelig og kronglete. Den lå innerst i butikken, slik at malerne måtte tråkle seg mellom ventende kunder i kassakøen.

Etter flyttingen til den nye butikken vår i Varnaveien har de profesjonelle malerne fått egen inngang og betjening som de kjenner igjen hver gang de kommer. Her legges det til rette for at henting av varer og rådgivning av riktig produktvalg, skal kunne løses raskt og effektivt.

Malermesternes andelslag

Mal Proff er en del av Malorama konsernet. Det er konsernets håndverkskjede med butikker i hele Norge. Mal Proff har utsalgssteder og distribusjonspunkter over hele landet og er Norges ledende leverandør av overflateprodukter til proffmarkedet. Med mer enn 30 000 produkter fra ulike leverandører har vi det mest omfattende sortimentet i markedet. Vi dekker alt som maler- og byggtapetsererfaget krever av materialer og hjelpemidler. Tjenestetilbud bygger på solid kunnskap, kompetanse og erfaring, og hvor blant annet prosjektavdelingen er en viktig samarbeidspartner og støttespiller.

M.P.P.

MPP står for MAL Proff Partner. Fargerike Bretun har denne betegnelsen og henviser til at de har en samarbeidsavtale med Andelslaget og dekker alle sider av det maler- og byggtapetsererfaget krever av materialer og hjelpemidler. De tilbyr en unik og relevant fagkompetanse på overflatebehandling og verktøy. Sammen med våre kunder ønsker vi å skape vinnere.

Vi ønsker at våre butikker også skal fungere som sosiale samlingspunkter for maleren og den flerfaglige håndverkeren hvor man får faglig og sosialt påfyll til nytte og glede. Mal Proff består av konseptene Mal Proff Partner, Mal Proff Coatings og Mesterfarge. 

Mye aktivitet i Moss

Larsen forteller at med all den byggeaktiviteten som er i Mossedistriktet er det naturlig at etterspørselen øker etter enkel og profesjonell håndtering av de produktene som denne yrkesgruppen trenger. Flyttingen til vår nye butikk ga oss plass og muligheter til å legge til rette for en bedre proffavdeling. Antall ekspederinger har øket betraktelig og med rundt 40 malermestere som kunder, ser vi at mange nye ansikter dukker opp. Dette er fra mestere som holder til i andre byer og sogar andre fylker. For oss er det gledelig at de velger oss som deres leverandør, og vi bestreber oss på at vi kan være et faglig samlingspunkt for denne kundegruppen.

Med en kaffemaskin som leverer det du måtte ønske og jevnlig overraskelser som pølser, vafler og diverse godsaker fra bakeriet, blir det fort en god stemning med mye høy latter i MAL Proff Partner, avdelingen til Fargerike Bretun i Varnaveien – avslutter Gard Ove Larsen og Odd Solli.

Tekst & foto:  Ivar B Johansen

Related posts

Vikarkompaniet AS – Suksesskonsept runder hundre millioner i omsetning etter 5 år

mortensen

22-åringens eplebusiness

mortensen

Full fart i nye lokaler

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy