Image default
Bedrift

Norgeshus ser lyst på fremtiden

– Vi opplever stor pågang for tiden, og strekker oss langt for å tilfredsstille kundens behov, sier Ronny Gundersen i firmaet Byggmesterne Magnussen & Gundersen AS.

Firmaet, som er Norgeshusforhandler, har holdt på i mange år og har et solid og stødig rykte i bransjen. Det er en komplett leverandør som bygger hus, leiligheter, hytter, fritidsboliger, næringsbygg og offentlige bygg.

– Vi ønsker oss gjerne flere eneboliger, å få jobbet enda  mer med å følge et prosjekt hele veien. Vi har hatt mye tilbygg og rehabilitering, men ønsker oss større prosjekt og vi strekker oss langt for å tilfredsstille kundens behov. Vår jobb er ikke ferdig før kunden er fornøyd.

For øyeblikket har vi to store prosjekter i egen regi. I Fredrikstad oppføres en tremannsbolig, og det er solgt to av tre leiligheter allerede. I Skiptvedt jobber vi med to seksmannsboliger, og der er det solgt fem av seks leiligheter i første bygg. Dette er moderne og tidløse leiligheter med praktiske løsninger, og flott for de som ønsker å bo i en moderne leilighet.

I tillegg har vi store påbygg- og  rehabiliterings-prosjekter, på Verket  og på Nøkkeland, som ihvertfall vil pågå ut året. Vi har i grunn hatt mye å gjøre over lang tid, og det er selvsagt veldig tilfredsstillende, sier Gundersen.

Kvalitet til folket

– Tidligere opplevde vi mere konkurranse fra det utenlandske markedet. Men det virker nå som trenden har snudd. Folk er ikke bare opptatt av pris lengre, men vil ha kvalitet, og ikke minst garantier for at alt blir fulgt opp i etterkant, noe vi også er opptatt av.

Vår visjon er blant annet at vi ønsker å skape rom for gode opplevelser og varige verdier, slik at kunden får noe mer enn bare tak over hodet. Noe annet vi er opptatt av er å ta ansvar for å tilrettelegge for lærlingplasser. Det er til tider vanskelig med lærlingplasser i bransjen.

Hos oss er det til en hver tid lærlinger inne og det ønsker vi å fortsette med. Nå har vi fire lærlinger, hvorav to er ferdige i år. For oss er dette en viktig prioritet og vi ønsker å være med på å bidra til å få opp statusen på yrkesfag, sier Gundersen.

Papirløs byggeplass

-Det er et prosjektstyringsverktøy, noe Norgeshus har utviklet, og vi ligger langt fremme i forhold til teknologi. Den største fordelen er mye enklere kommunikasjon med byggeplassen. Våre ansatte bruker nettbrett og kan enkelt jobbe utifra plantegninger, HMS, sjekkliste for avvik osv. Det har vært med på å bygge om vår måte å tenke på, at den gamle prosjektpermen nå må vike til fordel for nettbasert verktøy. Det har i det store og hele bidratt til bedre hverdag både for prosjektlederne, håndverkere og kunder. Systemet sikrer full oversikt over status på prosjekter, ansvarsforhold, og dokumentasjon i form av notater, bilder og tegninger. Det er utviklet for å være enkelt, og det viser seg å fungere i praksis, sier Gundersen.

Norgeshus har i dag tretten ansatte, og på grunn av den økende pågangen har vi vært inne på tanken om å øke staben. Vi er på utkikk etter dyktige medarbeidere, og på nettsiden vår kan interesserte sende inn en åpen søknad, avslutter byggmester Ronny Gundersen.

Tekst og foto: Kristin Emilie Gudbrandsen

Related posts

Fjernhjelp er PC Hjelps løsning under koronapandemien

mortensen

Vikarkompaniet AS: suksesskonsept med 65% økning!

mortensen

Økt salg for Fasadeprodukter AS

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy