Image default
Nytt på Høyda

Endelig er Wok & Go på plass

Eierne bak hurtigmatkjeden Wok & Go håpet å kunne åpne sin nye restaurant på Høyda i mai. Så raskt skulle det imidlertid ikke vise seg å gå, men nå er de endelig på plass. Responsen så langt har vært akkurat slik de håpet på.

Det var i våres at hurtigmatkjeden Wok & Go gikk ut med nyheten om at de var på vei til å etablere seg i Varnaveien 35. Tidligere har kjeden en restaurant i Oslo og en på Lillestrøm. Nå er det Østfold som står for deres føtter, og første stoppested på ferden er altså i Moss. Isabel Ibanez er gründeren bak det hele og hun har med seg Arild Samuelsen og Jeanine Norstad Roer som medeiere. Hun innrømmer at ting kanskje har tatt litt lenger tid enn de først hadde sett for seg.

– Vi var kanskje litt for offensive i forhold til målsettingen om når vi håpet å åpne. Bakgrunnen for dette lå i at vi tidligere har overtatt lokaler hvor infrastrukturen har vært på plass. Nå måtte vi starte på scratch, men all honnør til gårdeieren som har stått på for at vi skal komme i gang så raskt som mulig. Nå er vi endelig der og da ser vi bare fremover, smiler hun.

Tilpasset den norske gane
Det er thailandsk mat som står på menyen hos Wok & Go. Deilige smakfulle retter laget fra bunnen av thailandske kokker. Ikke gourmetmat, men tradisjonell mat som det skal være stor mulighet for at du vil bli god og mett av. Den som har sydd sammen teamet som skal jobbe i kjedens tredje restaurant er daglig leder Sasiwimon S. Robertsen. Hun kan fortelle at de er mer enn klare til å betjene sultne mossinger.

– Gjett om vi er. Kokkene som vi har med på laget er håndplukket for å levere fra øverste hylle og det akter vi også å gjøre. Vi kan love smakfulle thailandske retter tilpasset den norske gane, og totalt kommer vi til å ha 25 retter på menyen. Samtlige kan bestilles i ulike styrkegrader. I tillegg til dette åpner vi også opp for at kunden skal få lov til å være med å skreddersy sin egen bestilling slik at opplevelsen blir best mulig. Det kan for eksempel gjøres svært enkelt via vår app, forteller Robertsen entusiastisk.

Ser til bedriftsmarkedet
Wok & Go vil holde åpent alle ukedager og de nøyer seg ikke bare med å sikte inn mot privatmarkedet. De ønsker også å være en sentral aktør i forhold til alle bedriftene i området.

– Bedriftsmarkedet er helt klart et satsningsområde når vi nå har etablert oss på Høyda. Det er jo et stort potensiale her oppe og det akter vi å sikte oss inn mot med blant annet dagens lunch på menyen. Her hos oss skal det være mulig å spise seg god og mett på sunn mat til en fornuftig pris. Grønnsakene i rettene våre er forresten kun lokale og på sikt håper vi også at kjøttet som benyttes også vil bli kortreist, uttaler Isabel Ibanez.

Utkjøring på nyåret
På nyåret ønsker også Wok & Go i V35 å kunne tilby utkjøring av mat. I den forbindelse ønsker de nå å komme i kontakt med det Ibanez kaller for en samarbeidspartner.

– Vi kommer nok ikke til å ansette egne sjåfører, men heller satse på at noen ønsker å ta seg av dette som en form for samarbeidspartner. Vi har god erfaring med dette fra våre andre restauranter og har tro på at det samme vil være mulig å få til her i Moss. Det er bare å ta kontakt med oss, forteller hun.

Tekst: Petter Andresen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

VVTeknikk 40 år med varme, ventilasjon og sanitær

mortensen

«Take off» med Unum Media på Høyda

mortensen

Nå er Zavanna på plass på Rygge Storsenter

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy