Image default
Bil

Nordlie Auto: Årets forhandler av Audi

Dette er den høyeste utmerkelsen som deles ut blant alle landets forhandlere av bilmerket Audi. Denne prisen henger høyt, og landets Audi forhandlerne legger seg virkelig selen for å bli nominert – forteller salgssjef Helge A. Meller. Det er mange kriterier som spiller inn for å vinne denne plaketten, og denne gangen var det oss som slapp gjennom nåløyet.

Vi er meget stolte av denne plaketten – sier Meller hos Nordlie Auto. Kriteriene gjør at vi må ha fullt fokus hele året. Her er det ikke nok med et skippertak på slutten. 

Årets Forhandlerpris
Prisen som årets Audi forhandler er den høyeste anerkjennelsen man kan oppnå i Audi systemet, og i sterk konkurranse dro Nordlie Auto hjem en velfortjent lagseier – sier en stolt Helge Meller. Denne prisen er basert på en rekke kriterier som blant annet; kundetilfredshet, fornøyde ansatte, svært gode resultater på salg og ikke minst service på tvers av alle avdelinger. 

I juryens kommentar står det å lese: Audi Nordlie Auto kjennetegnes av en fremoverlent teamkultur hvor de alltid er løsningsorienterte, kreative og positive. Ikke minst har de et sterkt engasjement overfor kundene og setter alltid kunden i fokus. 

Vi er alle meget stolte av denne prisen og ser på den som en verdig etterfølger etter prisen som årets forhandler i 2015.

Fornøyd salgssjef
Salgssjef Helge A. Meller poengterer at han vil fremheve sine medarbeidere ved mottakelsen av årets pris. Her jobber vi hver dag for at våre kunder skal føle seg ivaretatt. Som en forholdsvis liten forhandler, hvor alle jobber sammen for å nå våre mål, er det med stor takknemlighet jeg møter disse på jobb hver dag. Jeg føler meg heldig og stolt som får være salgssjef for en fantastisk gjeng kollegaer som utelukkende er positive, kunnskapsrike og entusiastiske selv når vi har tøffe perioder med korona-tiltak, restriksjoner, og lengre leveringstider.

Til slutt påpeker Meller at han ønsker å takke alle deres kunder for tilliten de viser ved å bruke våre tjenester på dele og servicemarkedet. At de også velger oss igjen når det er tid for skifte av bil, ser vi som en stor kompliment. Vi kan love at vi skal være der for å gjøre vårt beste også i fremtiden – avslutter salgssjef Helge A. Meller hos Nordlie Auto AS avd. Audi.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

ID.3 på plass hos Nordlie Auto

mortensen

Brennes Auto: Ny storsatsning fra Nissan

mortensen

Riis Bilglass Moss: Steinsprut – viktig å komme raskt på verksted

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy