Image default
Nytt på Høyda

Moss To-Takts nybygg: Feiret arbeiderne med kranselag

Under ett år etter at rivingen av det gamle bankbygget i Varnaveien startet opp har et nytt signalbygg vokst i været på samme tomt. 12. juni ble det avholdt kranselag, og i november skjer den offisielle åpningen. 

Det er selvfølgelig det nye bygget til Moss To-Takt AS som vi snakker om. I rekordfart har det flotte næringsbygget tatt form, og nå er både taket tett og vinduer så smått begynt å komme på plass. Eier Kjell Rune Hanssen er en smule stolt når han skuer utover det som snart vil fremstå som bilforretningens nye storstue.

– Det er ikke til å stikke under en stol at vi smiler bredt om dagen. Dette tror vi kommer til å bli et bygg som både vil passe estetisk godt inn og som vil fremstå som et godt bidrag til et handelsområde i fortsatt stor utvikling. Vi er svært optimistiske, smiler Hanssen.

Begynner å fylle seg opp
Den totale bygningsmassen er på over 7000 kvadratmeter fordelt på fire etasjer. I første etasje vil Moss To-Takt AS etablere sin nybilavdeling, og i andre etasje vil man finne både bruktbilavdelingen og avdelingen for varebiler. I tredje etasje er hele planet tenkt utleide til næringsvirksomhet og Hanssen forteller at det er mange interessenter som har meldt seg.

– Interessen er det ingenting å utsette på, men foreløpig har vi ikke landet noen avtaler. Vi jobber fortsatt bredt. Det jeg imidlertid kan si er at fjerde etasje er belagt. Her vil Varna legesenter nå etablere seg. 

I tillegg til selve forretningslokalene vil også bygget romme et stort garasjeanlegg under bakken og en meget romslig takterrasse som vi tror vil falle godt i smak hos alle som skal ha sitt arbeidssted i bygget, forteller Hanssen.

Hel ved
Det faktum at det kun tok i overkant av et halvt år fra sålen i parkeringshuset i kjelleren ble støpt og til kranselaget ble gjennomført takker Kjell Rune Hanssen en ryddig hovedentrepenør for.

– Jeg må få lov til å skryte litt av Asker Entreprenør AS. De har vært utrolig ryddige og svært effektive under hele prosessen. I tillegg har de benyttet seg av mange lokale underleverandører og det betyr mye for oss, uttaler han.

Hva med verkstedavdelingen. Vil de også være med på flyttelasset inn i det nye bygget?
Nei, verkstedet vil ha sitt tilholdssted der det ligger i dag. Vi vil imidlertid bygge det ut ved å ta i bruk lokalene som huset Varnaveien Mineralvann inntil i vinter. 

Når endringene er gjennomført vil vi disponere et topp moderne verksted med blant annet et eget stillerom for våre mekanikere som utfører arbeid på elbiler, svarer Kjell Rune Hanssen.

Hvordan har dere opplevd byggeperioden som firma. Har det bydd på mange utfordringer?
– Det har selvfølgelig vært trangere kår enn hva vi har vært vant til, men de ansatte skal ha honnør for måten de har taklet det på. Jeg synes faktisk at denne tiden har sveiset oss mer sammen. Når du ser hva som venter oss om noen måneder i vårt nye bygg så tror jeg nok at de klarer å holde ut resterende byggeperiode også. Dette kommer til å bli bra, avrunder Kjell Rune Hanssen fornøyd. 

I forbindelse med kranselaget, gir Moss To-Takt bort 5000,- til Kreftforeningen

Tekst Petter Andresen

Foto Jørn Mortensen

Related posts

PS Press Reklame: – Føler at jeg får lov til å stå på egne ben

mortensen

Byggmakker er tilbake!

mortensen

Nå kommer Intersport Outlet til Høyda

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy