Image default
Høyda

Festdager på Høyda!

Tettpakket program fra 16. til 18. juni 2022

Her blir det smil og moro tre dager til ende – forteller en oppglødd Nathalie Engebretsen. Med et tettpakket program for disse tre dagene vil veldig mange av medlemmene i handelsforeningen «På Høyda midt i Moss» gjøre ekstra stas på kundene sine. Det vil bugne av gode tilbud og underholdning i mange sjangere.

De av butikkene som har mulighet, vil flytte ut på gaten eller fortauet, hvor de vil lage tilbud man knapt kan motstå. Med markeder og musikk som vandrer rundt i område vil det nok skaffe frem smil og glede hos de som finner veien til Høyda disse dagene – smiler Nathalie.

Marked og musikk

Nathalie Engebretsen er prosjektleder for handelsforeningen «På Høyda midt i Moss» og har virkelig laget et program som er spekket med aktiviteter for både unge, de midt i mellom og de litt eldre. De aller fleste skal kunne finne noe de setter pris på – forteller hun til avisa Høyda. Vi starter med et supert gjenbruksmarked ute foran Calbergveien Bruktmarked. Her vil det også bli tilbudt nystekte kanelsnurrer fra Samverket Håndverksbakeri, som kan nytes på fortauskafeen i det bestilte pene været.

Fredagspils

Farbror melker melder at de fredag ettermiddag vil arrangere en avslappende avslutning på uken med en utepils på den nye terrassen. Fra klokken 1700 vil det her bli underholdning med livekosert med The Two Smokin’ Barrells. Regner med at dette vil fylle terrassen, så her må man bestille bord for å være sikker på å få plass.

Tidligere på denne dagen vil det på To-takt-torvet kunne friste med klær på sommermarked, grillmat, vafler og nye biler til prøving. Her vil det også bli mange ulike aktiviteter og konkurranser for barn i alle aldre.

Vandrer man rundt på Høyda Handelsområde denne helgen, er det nok av muligheter til å smake på både kjente og ukjente retter. 

Høydamarked

Nytt av året et Høydamarkedet. På lørdag vil markedet rigges på plassen foran Lilleng Helsepark, Riis Bilglass og Bilxtra. Her vil det bli salgsboder og underholdning med konkurranser som kanskje vil frembringe premier av ulike slag – melder Engebretsen. Hun vil bli å finne på en stand og dele ut noe «giveaways», samt fortelle om aktivitetene og interessene som samler handelsforeningen. Alt dette vil skje mens musikk fra Ryggemusikken og Humlens venner marsjerer taktfast forbi.

Det er duket for tre fantastiske dager i byens mest populære handelsområde. Fullstendig og detaljert program vil du finne på side 6 i dagens avis forteller prosjektleder Nathalie Engebretsen. Programmet for dagene er spekket med noe for enhver smak og alle butikkene er entusiastiske og gleder seg til å møte sine kunder i sommermodus.

Så hjertelig velkommen til «Høyda Midt i Moss» – avslutter humørsprederen fra Ekholt.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Mange lot seg inspirere når Fagmøbler inviterte til kundekveld

mortensen

Bajazzo på Høyda feirer 30 år

mortensen

Edel vant Høstjakt på Høyda

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy