Image default
Moss

Moss Magasinet 2020 er klart

Hallo alle Magasinvenner. Vi kan nå melde at 2020 utgaven av Moss Magasinet vil være i salg fra 1. desember. Årets utgave er et virkelig skattkammer med historier fra vårt nærmiljø. Hele seks skribenter har levert artikler til årets blad, og det gir oss en god spredning innen flere spennende områder.

Moss Magasinet har holdt ut i hele 37 år. Vi har derfor lagt alle kluter til for at vi skal kunne fortsette denne unike tradisjonen med vår lokalhistorie. En del av tradisjonen er også skribentene. De har vært trofaste gjennom de fleste av de siste årene, men med noen spennende nykomlinger innimellom.

Gamle og nye navn
Et temmelig nytt bekjentskap i magasinsammenheng er Jon Gundersen. Han har dukket opp med assistanse i enkelte artikler tidligere, men denne gangen har han levert en meget spennende artikkel om 100 årsdagen til vår kjære Edmund Ree. 

Bengt Ø. Eriksen gir oss et spennende innblikk i aktiviteten til hans far – Kaare Eriksen, i byens gryende motorsportmiljø. Brødrene Audun og Arnulf Johannessen har også svart til fulle etter forventningene. De to er, som de fleste vet, et oppkomme av sannferdig historie. Auduns inngående kjennskap til den gamle norske krigsflåten er imponerende og meget spennende lesning. Broren Arnulf har, i tillegg til å ha rollen som med-redaktør, også denne gangen hatt betydelige bidrag. Arnulfs kjennskap til det han betegner som «Mossekvinner» slutter ikke å overraske. Det dukker stadig opp både kjente og ukjente navn som på sin måte har betydd mye i den lokale historien. Han har også samlet historiene om mange av disse kvinnene i ikke mindre enn 3 bind av bøkene «Mossekvinner», med et fjerde på beddingen.

Utsalgsteder
Det har vært en travel høst for skribentene og redaksjonen. Vi er selv veldig fornøyd med det resultatet som ligger i salg fra den 1. desember. Vi regner med at du vil kunne finne blader hos alle byens Rema 1000 butikker, hos Bjørn Tipping og Tobakk (Bjørnen), Høyvekta brukthandel og Go’bua på høyda. 

Alle Moss Magasinets «medarbeidere» ønsker sine lesere en riktig god Jul og Godt Nyttår og at dere alle kan kose dere med årets magasin denne julen.

Related posts

Kjøp MFK-koppen hos Shell Øre og nyt nykvernet kaffe

mortensen

Ole Kristian Martinsen: «Annerledes og stolt»

mortensen

Tradisjonsrik skole i tradisjonsrike lokaler!

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy